GINTARĖ: Superinga 32- oji savaitė!

GINTARĖ: Superinga 32- oji savaitė!

16. Apr 2014, 08:14
Hey Labas visoms! 
 
Nauja savaitė prasidėjo labai darbingai. Todėl tik dabar turiu laiko prisėsti ir papasakoti Jums visos praeitos savaitės nuotykius... Taigi, apie mūsu 32- aja savaitę!!! 
  Tikrai savaitė buvo super smagi, turininga ir veikli!!! :)
  Pradėsiu apie mūsu svarbiausiajį mažajį žirniuka. Sūnelis sparčiai stiebiasi, sunkėja, bet jis turbūt dar ilgai vis liks " mažasis". Dabar turėtu sverti apie 1700-1800 gramu. Beveik dvieju kilogramu vaikas. Kaip čia dabar pavadinti, jau didelis " mažasis" vyrukas :)... ai, gal nusišnekėjau truputį, bet nieko tokio... Kas supras, bus liuks! Kažkaip gera nuotaika berašant turiu! :) Vaikutis kolkas kruta nemažai ir nekelia mamytei streso dėl judesiuku. Puiku! Taip ir toliau žirniuk! :) Sūnytis vis dar " sėdimoje padėtyje" ir kaip suprantu dar nesiruošia judėti apačion. Vakarais vis jaučiu, kai su mamyte ir tėveliu " atsisėdęs" televizoriu žiūri :). Jau ir pajutau ir pirmuosius paruošiamuosius sarėmius. Nėra jie labai grėsmingi. Tokie trumpi ir pakenčiami pamaudenimai pilvo apačioje. Ar taip turi būti? Ar buvo, mamytės, jums paruošiamieji? Kokie?
  Kadangi oras vis gerėja ir pavasarėja, kiekviena vakara po vakarienės su Kęstuku einam pasivaikščioti. Pasisekė mums, nes didelis, gražus ir žaliuojantis parkas visai šalia pat mūsu namu. Galim nevaržomai vaikštinėti ir grožėtis pavasariu! Ak, kaip smagu žinokit, ir su tetuku paplepam, ir puse vakarienės " išvaikštom", ir grynu oru pakvėpuojam. O tada miegam ir vargo nematom :). 
  Prisipažinsiu! Žadėjau pati sau ir jums jau sakiau, jog krausiuos daikčiukus į ligoninę... O, bet, tačiau kažkaip pritrūkau laiko! Na šia savaitę tikrai jau noriu susidėti. Bus ramu! Noriu ir jau lovytę sudėti, bet sutarėm, kad gal po Velyku jau bus pats laikas!
  Savaitgalis mūsu buvo super! Aplankėme labai gražu Anglijos miesta- Cambridge. Tiesiog nuostabus miestelis. Visas žaliuojantis, tvarkingas ir visai kitoks negu Londonas... Vaikščiojom daug, mėgavomės saulėta diena ir labai smagia draugija. Buvom dvi nėštukės su dviems sūneliais pilvukuose ir tetukai. Pabuvom labai svetinguose namuose! Ačiū būsimai Šeimynėlei, lauksim dabar jūsu svečiuose! 
20140415234407-84657.jpg
  20140415234802-98565.jpg
Mamukas apsilankė kirpykloje, kad sūneliui gimus būtu graži :) dar pasišviesinau plaukučius. Patinka man kirpykloje, turbūt, kaip ir daugumai moteryčiu. Kepiau labai skanius keksiukus su mėlynėmis. Taip pat šia savaitę atkeliavo Velykinis siuntinukas iš Lietuvos su daug daug skanėstu. Vėl gi didelis ačiū mamai ir tėčiui! :)
  Ka gi, šauni mūsu savaitė buvo! Kita bus dar aktyvesnė, turiu nemažai planu, ka turiu padaryti. Juk ir Velykos čia pat ir fotosesija " part 1"
darysimės rapsu laukuose. Pasipasakosim ir pasirodysim jau kita savaitėlę mielosios!
  Iki kiki! ;)
 
P.S savaitės citata " Žinia, jog laukiu savo žirniuko daro mano dienas gražesnes"!!! :)
 
Būsima mamytė Gintarė!
 

 32 nėštumo savaitės: kaip vystosi mažylis? Patarimai būsimai mamytei - skaityk Nėštumo kalendoriuje->>>

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® Newborn į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131128122207-21957.jpg

17. Apr 2014, 12:14

Nerealios akimirkos 😀 Smagus laiko leidimas, ech, smagu jum 😀

Lauksim naujienu 😉 sekmes!

16. Apr 2014, 21:34 Gintare24

Taip, papildžiau kraitelį keturiais naujais sliaustinukais, dviem kojinytėm ir trimis kepurėm😃 Dar nežinom, pas gydytoja apsilankymas po vėlykų, 24 dieną, tai kol kas bendraudama su leliuku kalbinu jį pagaliau pasirodyt😀))Matysim kaip bus, sužinosim ar ir liks paslapčiuku, kai tik žinosiu pasidalinsiu būtinai naujienom😀))

16. Apr 2014, 17:30 Karolina1990

Aciu Karolina. Kazkaip si karta tryskau enerija. Ziuresim kaip bus toliau 😀

Visada smagiau laukti kartu, o kai sutampa savaites isvis super! 😀 kaip su kraiteliu? ar dar nusipirkai ka? Gal jau suzinojot ko laukiat? 😀

16. Apr 2014, 14:51

Jau nuo pirmadienio tikrinau ir laukiau kada papasakosi apie savo savaitę, kažkoks bendras tas toks laukimas😀)visad gerai nuteikia tavo savaitės pasakojimai.Man 31 savaitė ir aš jau jutau paruošiamuosius sąrėmius ir man jie baisūs nebuvo, maniau kad bus skaudesni😀)matosi, kad pilvelis jau didesnis, sparčiau augat kaip ir mes😀)

16. Apr 2014, 11:25

Aciu Mamytės! 😉🌷 tikrai nuotaika super! Ačiū už info apie sarėmius. Gal man ankstoki truputėlį, gal tikrai jie ne sarėmiai, o tiesiog susitraukinėjimai. Na žiūrėsim kaip vėliau bus, turėsim su kuo palyginti 😉
Beje, aš čia taip savanaudiškai apie save ir nepalinkėjau Jums visoms gražiu, spalvotu ir šeimynišku Šv. Velyku. 🌷🌷🤗

16. Apr 2014, 10:14

Tikrai kaip visada nuotaikingai ir linksmai 😉

16. Apr 2014, 09:36

super nuotaikyte 😀 grazu miela kaip visada 🌷

16. Apr 2014, 09:20

Ir toliau aukite su tokia geros nuotaikos doze! Čia net visam MK nuotaiką pakeliate 😀
Aš taip pat pajutusi skausmelius pilvo apačioje jau maniau, kad paruošiamieji, bet tai buvo tik gimdos raiščių tempimas.. Paruošiamuosius jau pradėjau jausti 34 sav.