GINTARĖ: Sunki savaitė mums...

GINTARĖ: Sunki savaitė mums...

12. Dec 2013, 12:35
Labutis Mamos ir Mamyčių klube,

  Kaip dainuojama vienoje grazioje dainoje '' Laiko nesustabdysi ir nepasuksi atgal...'' Savaite vel, kaip uraganas, prauze pro mano akis, tik mirkt mirkt ir vel nauja darbo savaite. Taip, darbas mane atakuoja is visu pusiu! Oj sunki savaite buvo... oj jautri... oj kantrybes reikalaujanti, kad zinokit tiesiai sviesiai sakau, keisknojausi mintyse... Kadangi mano padavejos patirtis nedidele, todel dar neteko susidurti ir su Kaledu karstine restoranuose. Zmoniu pilna, aisku, visi patenkinti ir linksmi, juk svencia artejancias Kaledas. O mums baisiausias triusas, kad net nera laiko prisesti ir skaniai pavalgyti. Cia ir priezastis, kodel mintyse keiksnojausi. Juk mano mazajam padejejui reikia pakankamai  maisto. Aisku, stengiausi kiek imanydama kazkur prie progos prisesti ir pailseti, taciau neilgai ir labai minimaliai. Taip pat buvo labai sunkiu minuciu, kai asaros liete liejosi, tiesiog nebegalejau klausyti to surmulio, tu riksmu, juolab dar galveles skausmeliai aplankydavo. Kartais pagalvoju, kad hormonai su manim daro ka tik nori :) Jaudinausi ar maziukui viskas gerai, juk pirma karta taip intensyviai darbavomes. Tikiuosi jis mamyte supranta ir palaiko, juk turim laikytis isvien :)... Dar 11 dieneliu ir viskas bus baigta, tada jau svesim MES, savo Kaledas, savo buryje zmoniu! 
  Kaip sakoma, po audros, visada sviecia saule! Taip buvo ir man. Sekmadienis. Vidudienis. Prabundu, o vis dar visa kuna maudzia, gerai, kad turiu geriausia zmoguti salia saves, kuris nedelsiant mamukui pusrytelius pataise. Iskart jegas atgavau. Buvom nusprende likti namuose ir daryti kapitalini tvarkyma pries didziasias sventes, kaip mano mama sako, viska is po grindu. Kaiptarem, taip padarem. Muzika garsiai groja, visi kas kur: sese valo langus, Kestukas sveicia vonios kambari, svogeriukas krapsto ir meta viska, kas nereikalinga is '' tamsaus kambariuko'', o as blizginu viska virtuveje. Darbas pavyko puikiai. Namai net blizga. Esam patys sau saunuoliai :) Poto sukritom svetaineje ir leidom vakara prie TV su lietuviskuoju ''X faktoriumi'' kaip ir keikviena sekmadienio vakara! 
  Likus kelioms dienoms iki nestumo savaites pabaigos, nekantraudama skaitau nestumo kalendoriu. Mums jau 15!! Ogogo, artejam prie tu jausmu, kai bendrausim spyriukais ir judesiukais. Greiciau greiciau, mamyte pasiruosusi! :) Pakalbekim apie teveliu dalyvavima gimdyme. Ka apie tai manau as. Mano vyras iskart pareiske, jog dalyvaus gimdyme! Buvau truputeli nustebinta, nes maniau, jog vyrams nera lengva apsispresti. Taigi ir klausiu:   - tai kodel jau taip nori matyti ir zinoti viska? Kadangi mano Kestutis toks tiesmukas, jis ir sako: - nu taigi noriu matyti, kaip jis ateina i pasauli! Man jo sakinys nuskambejo taip: kas cia per kvailas klausimas :). Sypsojaus sau, nes buvo gera zinoti, jog as tikrai busiu ne viena. Laikysimes vienas kito! Ot bus idomu, nes girdejau laaaabai daug ivairiu, juokingu istoriju ka moterys sneka ir rekia gimdymo metu ir kaip vyrai reaguoja :) Tai mano nuomone butu tokia: cia kiekvieno vyro sprendimas, jeigu jis jaucia, kad nepajegs ir bus jam sunku, tai nereikia jo spausti, o jeigu vyras sako busiu, nereikia jo atkalbineti. 

  Taigi, mamukes, laukiam Kaledu, laiko vis mazeja ir mazeja, todel sia savaite linkiu sekmingai surasti tinkancias  dovaneles, tiems, kuriuos labiausiai mylit!!! Mes parduotuvese karaliausim sekmadieni, taip pat puosim Kaledu princese- eglute! :) Mes su maziuku palinkesim sau stiprybes ir judesim i prieki. Linkejimai! :)

Busima mamyte!

Kaip vystosi vaisius 15 nėštumo savaitę? Patarimai būsimai mamytei - apie tai skaityk MK NĖŠTUMO KALENDORIUJE->>>!

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® Newborn į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131205111904-56167.jpg

13. Dec 2013, 16:29

As is S.V Londono-Stanmore.Truputi liudna cia, nes nera lietuviu, tad savaitgaliais tenka vaziuot i lietuviu sostine😃-rytus lankyt draugu

13. Dec 2013, 11:23 Gintare24

Sutinku 😀 Kartais atrodo, kai susinervinu - ramina mano coliukas/ė, pagalvoju ir nusiraminu 😀

12. Dec 2013, 23:30

Aciu Sonia, sveikinimai ir tau, tuojau tapsi didvyre 😉 is kur tiksliai esi?
Utopija: kazkaip jauciu, kad musu mazyliai kartais stipresni negu pacios mamos 😀

12. Dec 2013, 22:44

Nepaisant visų sunkumų, visgi spinduliuoja kažkas tokio - regis, toki jausmai, potyriai lankė su pirmu vaikiuku ir mane, mus 😀 Dabar viskas ramiau, taip pat ir tuo pačiu kitaip . . .

Kantrybės ir stiprybės, mažyliai mamytes palaiko 😉 🌷

12. Dec 2013, 19:55

Smagu Gintare skaityt tavo pasisakymus. Tu saunuole😉 Beje, as taip pat is Londono ir laukiuosi, tik mums iki didziojo dziaugsmo liko laukt neilgai. Savo stebukleli tureciau isvyst vasario 10😀

pypse pypse 12. Dec 2013, 14:47

😀 ačiū, mes tai atsipūtę, vis dar taip pat nusiteikę ir jaučiamės.

12. Dec 2013, 14:29

Aciu Pypsiuke uz nuo puiku komentara ir
savo nuomone. Graziai pasakyta- lauksim stebuklo kartu 😀
O mandarinines Kaledos, pradides sekmadieni, taciau viskas ne pagal plana. Laiko daug neturesiu maistelio ruosai, nes pasirodo dirbsim iki 24 :/ kvaila... Bandysiu prasytis anksciau is darbelio ir kiek imanydama kelsiuos ryte keleta dienu ir gsminsiu. Na ir namiskiai pades aisku. Dar receptuku irgi neziurejau, viska bandysiu speti kita savaitele... Bus nelengva, bet kaip nors 😉 Jus tikiuosi laikotes gerai, greit isaus ta stebuklinga diena 😀)) sekmes belaukiant !!

pypse pypse 12. Dec 2013, 13:16

p.s. gražiai atrodai😀

pypse pypse 12. Dec 2013, 13:14

Labukas įvairių jausmų jūroje besimaudanti nėštute😀

o tu šauni bitutė. po darbingos savaitės laisvadienį vėl darbavotės. aišku savam malonumui ir darbas smagiau dirbasi, ir ne taip sunku. o dar su muzika, pagalba😀
mes tvarką vadiname ir pagrindų😀) gerai prieš šventes kažkaip senienų atsikratyti😛~

o pilvukas sparčiai auga. 15. Po švenčių žiūrėk ir visos 17. o nauji metai atneš ir pusiaukelę. smagu kai viskas dar prieš akį, aki išeina mėgautis ir ramiai laukti.

kaip jūsų mandarininės Kalėdos?idėjų sąrašiukas jau sudarytas?

dėl gimdymo su vyru, pas mus ir nebuvo ilgesnės diskusijos. su Egle (laidų vedėja) kaip tik kalbėjome apie tai. Kai paklausia tai kažkaip viena mintis ateina, paskui pagyveni su tuo klausimu, imi daugiau mąstyti. aš kažkaip pagalvojau kad kaip bebūtų esame visi žmonės ir visi atsiradome iš GIMTIES. vieni natūraliu būdu kiti operacijos pagalba, bet gimėme visi. reiškias visi tokiu pat būdu patekome į pilvelius, tokiu pat būdu iš ten ir gimstame. kodėl tada nesibjaurime apendicitų, akemnų šlainimo operacijomis, per tv rodo kaip akis, širdis pjausto... jei galėtų artimieji ir per tas operacijas viduje būtų akd tik savoa rtimą palaikytų. o čia - stebuklingas TAVO leliuko atėjimas. nesėdėk prie antro galo... laikyk už rankos, kalbink, nuramink, nežinau padėk tiesiog buvimu šalia. nežinau kodėl kitiems kraujas iš TEN yra šlykščiau už kraują iš prapjauto pilvo, žaizdos, ar kokio smutinio kriminalinio serialo... ko gero reikia nepamiršti tikslo dėl ko tas kraujas, dėl ko tas iškreiptas mamytės veidas, šūkaliojimai ir tt. Bet... per prievartą nieko niekada nereikia vyti. svarbiausia kad abu tėveliai būtų patenkinti tuo sprendimu. nes pvz man palaikymas svarbus. ir labai būtų liūdna jei vyra smanytų priešingai. arba maniškis nori dalyvauti (nežinau kaip regauotų jeigu sakyčiau, ne tikria į mane nežiūrėsi), bet manau irgi būtų nusivylęs... tad svarbiausia kad abi puselės būtų patenkintos nuoširdžiai savo BENDRU sprendimu.O tu savo atsakymą jau gavai, nėra ką ir galvot, svarstyt, dar tikrint😀 tiesiog sulaukti laiko ir abiems kartu susitikti su savo stebuklu