Prisistatykime. Istorija trumpai

30. Aug 2014, 15:09

Ir nuo ko reikėtu man pradėti... :)

Galbūt pristatysiu save taip - esu jauna būsima mamytė. Žodis "jauna" visiems gali asocijuotis su skirtingomis amžiaus grupėmis, tačiau manau, kad nesuklydau savęs taip pavadindama. Man yra 19 metų, prieš metus baigiau vidurinę mokyklą ir iš karto po jos (tai yra tą pačią vasarą) susituokiau su nuostabiu vyru.
O dabar nuo pradžių :)

Taigi, mokiausi vienuoliktoje klasėje, kada susipažinau su savo išrinktuoju. Labai greit vienas kitam pajutom didele aistra, o vėliau ir meilę. Visiem aplinkiniam atrodė, kad mes beprotiškai kažkur skubam, tačiau taip nebuvo. pabuvę pusantrų metų kartu nusprendėm, kad nenorim ieškoti sau kitų partnerių, o vienas su kitu jaučiamės geriau nei bet kada, todėl, pasibaigus man 12tą klasę susižadėjom, o po poros mėnesių įvyko ir vestuvės. Taip, apkalbų, kad tuokiames iš reikalo buvo nemažą, net patys artimiausi galvojo, kad kažką slepiam, tačiau po vestuviu mėnuo, du, o mano pilvuko kaip nėra taip nėra. Susituokėm mes iš didelės meilės vienas kitam. Per metus laiko įgijau kirpėjos specialybę, įsidarbinau ir toliau sėkmingai gyvenome, kol nusprendėme, kad mūsų šeimoje jau atėjo laikas pagausėjimui. Ilgai planuoti neteko, o tuo aš labai džiaugiuosi :) Jau nesulaukus pirmūjų menesinių supratau, kad laukiuos. Nėštumo testas taip pat pardoė teigiama atsakymą. palaukiau dar pora savaičių ir nuskubėjau pas savo ginekologę. Nėštumas yra, tačiau vaisiaus širdelės plakimo dar nematyt.. hm.. turbūt per mažai palaukiau. Nieko tokio. Dar po poros savaičių nuėjus pas ginekologę paaiškėja, kad viskas gerai, širdelė plaka ir vaisius įsitvirtinęs gimdoje. Abu su vyru labia džiaugamės ir jau laukiam kol pradės didėti mažasis žirniukas. Kiek mum laiko? ogi jau 3 mėnesiukai.
Taigi. Esu 19-os metų mergina, sekmingai ištekėjusi ir besilaukianti planuoto vaikelio.
Galbūt kažkam atrodo beprotiška ir kvaila, sudėtingai suprantama kaip jauna mergina pasiryžta iš karto po mokyklos įsisiurbti į šeimyninį gyvenima ir nebegalvoti apie balius, fiestus ir vakarėlius, tačiau man tai yra patys laimingiausi metai ir už jokius pinigus nekeisčiau savo pasirinkimų :)

Štai tokia mano istorija trumpai, o apie tai, kaip mum sekasi auginti savo mažajį žirniuką, šiek tiek vėliau :)

Ramutė :) 

05. Sep 2014, 21:37

Aš pati 22 metu jauna mama😀Linkiu kuo didžiausios sveikatos nešiojant mažylį, lauksim daugiau parašymų👍

pypse pypse 31. Aug 2014, 21:35

Jaukaua laukimo Jums. Prašykite dažniau kaip auga jūsų pilviukas

jaldija jaldija 30. Aug 2014, 22:16

Lai toks džiugi nuotaika jus lydi daug daug metų 🌷🌷🌷 Sėkmės 🌷

30. Aug 2014, 21:47

Man patiko ši istorija, kaip lengvas romantinis holivudinis filmas 😉

30. Aug 2014, 20:11 greta1995

smagu rasti bendraminciu jaunu mamyciu 😀

30. Aug 2014, 18:12

Man irgi 19metų,bet aš pastojau 18 esu taip pat ištekėjusi ir laukiuosi pirmojo vaikelio ir man jau 8 mėnesiukas prasidėjo laukti liko nebedaug kol susitiksiu su savo berniuku 😀

30. Aug 2014, 17:19

Malonu susipažinti.