AUŠRA: Prisijungiame ir mes su pilvinuku!

AUŠRA: Prisijungiame ir mes su pilvinuku!

14. Jan 2014, 10:58

Sveikutes busimos ir esamos mamytes:)

Jau senai cia uzeinu ir vis paskaitineju ivairias temeles. Bet nedrisau dar rasyti. :) Taigi, norime mes susipazinti. :) As Ausra, mano pilvinukui jau 26 savaiteles :) Nuo pat mazens buvau ta , kuri visko bijo :) Vien nuo kraujo ar nuo adatos krisdavau prie zemes.;)   O ka jau kalbeti apie gimdyma.. Na bet ta baime jau po truputuka mazeja. Su dziaugsmu laukiam savo mazucio.

Siek tiek papasakosiu apie  namelio gyventoja.. Pirmuosius judesiukus pajutau jau 18savaitele, pradzioje buvo labai bloga savijauta,taciau po menesiuko viskas praejo. Dabar jauciuosi puikiai, priaugau jau 7 kg. 

Kadangi as dar visai zalia ir sis leliukas bus pirmasis, tai norejau pasidometi apie kraiteli bei ka veztis i ligonine. :) Manau, atsiras daugiau zinanciu apie tai  ir mane apsvies :) Tai tiek si karta :) Atsisveikinam su pilvinuku :))

P.s Laukiames berniukelio :)

STEBĖK SAVO NĖŠTUMĄ SAVAITĘ PO SAVAITĖS ČIA->>>

20131126123912-94935.jpg

16. Jan 2014, 17:11 Goda_Mamyciuklubas.lt

Dekui uz nuorodas, jos tikrai praverte 😀

14. Jan 2014, 19:50

sveikinimai su būsimu stebuklėliu 🌷 😀

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 14. Jan 2014, 12:07

Sveika atvykus, miela Aušra, į Mamyčių klubą ir prisijungus būsimų mamyčių būrį 😀 Užsuk ir prisiregistruok, jei to dar nepadarei, Mamyčių klubo Nėštumo kalendoriuje: http://www.mamyciuklubas.lt/nestumas/naujiena-mamyciu-klubo-nestumo-kalendorius-sek-savaite-po-savaites-28239/
Kas savaitę traukiame vieną laimingąją ir įteikiame pirmąsias sauskelnes Huggies Newborn 😀

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 14. Jan 2014, 11:45

Sveikiname tokia džiugia proga ir prisijungus prie mūsų. Apie kraitelį galite daugiau paskaityti čia: http://www.mamyciuklubas.lt/naujagimis/belaukiant-mazylio-issamus-reikalingu-daiktu-sarasas-26601/
Taip pat paieškoje irgi daug rasite.
Jeigu kyla klausimų ar kažkas nepavyksta - rašykite mums redaktorėms Godai ir Eglei redakcija@mamyciuklubas.lt - padėsime kuo galėsime.
Iš kokio jūs miesto?