Prasidėjus vasarai, sparčiai judame link laukimo pabaigos :)

Prasidėjus vasarai, sparčiai judame link laukimo pabaigos :)

01. Jun 2018, 08:49 Solveiga25 Solveiga25

Atrodo dar vakar kūrėme planus, kada gi pagausės mūsų šeima, o štai jau perkopėme į trečiąjį nėštumo trimestrą. Liko visai nedaug iki naujos gyvybės pasirodymo mūsų gyvenime, o aš dar neskubu krauti lagamino į ligoninę. 

Kadangi šiandien pirmoji vasaros diena ir aš pagaliau esu didžiosiose atostogose, manau po truputį pradėsiu ruošti kraitelį į ligoninę, bet pirmiausia po truputį pildysiu sąrašą, kad ko nors nepamirščiau. Artėjant gimdymui taip nesinori skubėti, dar norisi pailsėti, pasimėgauti ramybe ir tiesiog nieko neveikti, o tik leisti laiką su savo brangia šeima.

Šiandien puiki proga, tai padaryti. Vasarą pasitinkame su nuostabia švente - Tarptautine vaikų gynimo diena. Ta proga mūsų sūnelis nuo šiandien atostogaus kartu su manimi, nes vasarą nusprendėme leisti pailsėti nuo darželio. Man taip skaudėdavo širdį, kai kiekvieną rytą jį tekdavo miegantį vesti į darželį, bet pagaliau jis galės sočiai išsimiegoti. Tad tai pirmoji diena, kai jis gali ramiai sau pamiegoti ir niekur nereikia skubėti. Taigi šios dienos planas yra suteikti kuo daugiau džiaugsmo savo sūneliui, tad rytą pradėsime su šypsena nuo gardžių pusryčių, o vėliau keliausime į kiemą. Po pietų vyks renginys vaikų šventei paminėti, todėl būtinai nueisime ir į jį, o vėliau pasidalinsime įspūdžiais ir nuotraukomis iš šventės akimirkų. Vis dar prisimenu, kaip mane mamytė džiugindavo šią dieną, todėl nuo pat mažens žinojau apie šią šventę ir labai jos laukdavau, todėl norisi ir savo sūnui suteikti tokį pat džiaugsmą, kurį ir aš gaudavau vaikystėje. 

Taigi paskutinysis nėštumo trimestras įneš daug naujų spalvų į mano kasdienybę. Pagaliau, tai metas, kuomet galiu džiaugtis laukimu, nes pirmieji nėštumo trimestrai nebuvo tokie lengvi ir džiuginantys, o šiuo metu tenka susidoroti tik su karščiu, nes vis tik nors ir esu iš tų, kurioms be galo patinka šiluma, tačiau besilaukiant ji tampa sunkiau pakeliama. Na ir dar vis pasikartojantis kojų mėšlungis. O šis dalykas man taip nepatinka, kadangi įvyksta nakties metu, tai tenka net šokti iš lovos dėl skausmo. Pirmuoju nėštumu jis mane lydėjo vos vieną kartą, na o šiuo įvyksta labai dažnai, todėl stengiuosi naktį neatsipalaiduoti pernelyg ir nesirąžyti su kojomis, nes jaučiu kaskart, kad nedaug trūksta iki mėšlungio. Bet turbūt nieko nėra, ko moterys šiame gyvenime neištvertų. :) Na ir dar prisipažinsiu, bet lyg ir pradedu jausti gimdymo baimę. Nors tikiu, kad viskas turi būti gerai, bet vistiek bijau paties gimdymo ir kaip aš su juo susidorosiu, todėl stengiuosi savo minčių neapkrauti ir nuoširdžiai tikiu, kad aš su tuo kažkaip susitvarkysiu ir nė nepajusiu, kaip savo rankose sūpuosime jau antrą mažylį. 

Na, o pabaigai norime pasveikinti visus su vasaros pradžia ir palinkėti, kad ji būtų tobula kiekvienam iš Jūsų. :)

kodelcia kodelcia 01. Jun 2018, 15:30

O jums linkiu ramybės ir gero likusio laukimo 😀