Pirmiau tvarka, o tada laikas sau

Pirmiau tvarka, o tada laikas sau

07. Nov 2020, 12:00 owiduke owiduke

Mėgstu keltis ryte, ne miegoti iki vidurdienio. Tada atrodo diena ilgesnė ir daug kartų produktyvesnė. Dukra taip pat nemiega ilgai. Kartais ji pirmoji pabunda ir žadina mus su vyru sakydama, kad jau diena, laikas keltis. 

Šiandien prabudau geros nuotaikos ir su polėkiu tvarkytis. Toks jausmas, kad esu kupina jėgų ir galiu kalnus nuversti. Tad ilgai negulėjome lovoje, apsiprausėm, apsirengėm ir kibom į darbus. Aš sutvarkiau vonios kambarį, pagaminau pusryčius, o dukra susitvarkė žaislus. Papusryčiavome visi drauge, kavos puodelį išgėriau ir toliau tęsiau darbus. 

Gyvename dviejų aukštų name. Visada pirmiausiai susitvarkau vonios komabarį ir paskui pradedu tvarkytis nuo antro aukšto. O po to leidžiausiuosi į pirmą aukštą. Taigi, namai jau sutvarkyti, grindys visur išplautos, dukra su močiute pradeda gaminti pietus, o aš galiu šiek tiek atsikvėpti ir skirti laiką sau. 

Planuoju pasileisti filmą ir megzti pleduką kūdikiui, o paskui noriu paskaitinėti atsiliepimus apie butinę techniką. Reikia išsirinkti į naujus namus. Ir dar, pats metas pradėti ieškoti ir domėtis vežimėliais. Laiko dar yra, bet norėtųsi pasidomėti kokie vežimėliai šiuo metu populiarūs mamyčių tarpe, ką jos išbandę ir kas joms patinka. Pasirinkimas didelis ir platus. O norisi turėti praktišką, patikimą ir gerą daiktą, kurio ir kaina būtų prieinama. Ir žinoma, pats laikas pasidaryti Kalėdinių dovanų sąrašą ir pradėti ieškoti dovanų. Turbūt šiais metais dovanas pirksiu internetu, nesinori eiti į parduotuves, tad reikėtų ieškoti, pirkti ir užsisakyti, kad viską gaučiau tikrai laiku.

Gražaus savaitgalio!