GINTARĖ: O kaip gi mums sekasi 13-tą savaitę?

GINTARĖ: O kaip gi mums sekasi 13-tą savaitę?

26. Nov 2013, 17:31

O, labutis visoms!

  Ryt mums sueina 13 savaiteliu. Laikotarpis, kai jau esam antrajame trimestre. O tai reiskia, jog yra mazesne tikimybe persileisti, atsirado dar daugiau energijos, kurios man netruko ir pirmajame trimestre. Kai atsikeliu ryte lekiu i darba, o jei iseiginiauju tai ir zuju visa diena, gaminu seimynai valgyt, einu pasivaikscioti, kuiciuosi namuose. Vat vakar sumasciau jog vietoj paveikslo nupirksiu dideli stenda ir sudesiu visas graziausias nuotraukas. Prisiminimai man labai brangus, todel stengiuosi juos iamzinti. Kur tik kraustausi, svarbiausias kambario akcentas- nuotraukos. Kai gims maziukas, sukursiu ir jam prisiminimu siena! :) Taigi, kazkur skaiciau, jog mano mazius jau sveria 25 gramus ir yra karaliskos krevetes dydzio!  :) Tik kazkaip kai pamastau, kai maciau zirniuka ekrane, jis atrodo visai didesnis negu krevetuke. Na bet mes per savaite priaaugom net 10 gramu, tai vadinasi sparciai iriames i prieki!

  Mamos savijauta pakito. Galima pavadinti taip: tapau siek tiek ramesne su vis dar pasireiskianciais issisokimais :). Tai i nauda ir man ir leliukui ir mano vyriukui :). Esu karsto budo, todel pastojus tapau net deganti! Zirziu, pykstu, keliu balsa, o jei jautrumas sureaguoja, va tada raudu ir sustoti negaliu. Bet kaip minejau sia savaitele ramuma uzpludo mane. Gal todel, kad praeitos savaites susitikimas su mazuoju stebukleliu mane nuramino, jog mums puikiai sekasi gyventi kartu!  Sumazejo apetitas, nebevalgau tiek kiek anksciau. Vis uzkandziaudavau tai saldaus, tai rugstaus. O dabar pusryciai, pietus- vakariene, na ir desertukas. Tikiuosi tai normalu ir nekenkia mano mazyliui.

  Pamastykim kas? Kai praeita savaite prisiminimui gavome skruzdeliuko nuotraukyte, mes tiesiog paziurejom, pasidziaugem ir toliau skubejom daryti kitus tyrimus, o poto i atgal i darbus. Nebuvo laiko tyrineti. Kai pagaliau laikas buvo mano, vyro ir musu vaiko, emem tyrineti, vyras sako: vaikas turi ilgas kojeles, todel manau, jog bus berniukas, busiantis auksto ugio, kaip tetukas. As sakau: paziurek i nosyte, riesta kaip mamytes. Tai akivaizdziai matosi, kai pasidalinau nuotraukyte su seneliais, jie irgi ta pastebejo. O ir bruozai, atrodo, tokie svelnus, it mazos mergytes princesytes. Istikruju sirdis sako, jog berniukas, o nuotraukyte, jog mergyte. Na, bet cia tik pasvarstymai, sita reikala issiaiskinsim tik kitu metu sausio 14 diena. Tada paskirtas antrasis ekoskopas. Mums turetu buti 19 savaiciu. O seip, tevams svarbiausia, jog vaikutis butu sveikas! Jei idomu, mergaitei varda buvau sugalvojusi jau seniai, kai dar nesilaukiau. Tai buvo ir yra is visu vardu graziausias :). O vat vyrukui vardas stringa. Na, laiko i valias, todel ir mama ir tetis- be streso :).

  Ka gi nuveikem? Visa savaite plusom darbuose. Nors dar ne Kaledos, taciau zmones nesedi vietoje ir duoda jau darbo mums. Todel po sunkios darbo savaites su Kestuciu nusprendem aplankyti pati didziausia pastata vakaru Europoje, o ir naujausia Londone '' Shard''. Wow, buvo ispudinga. Matesi beribis, nuostabaus grozio miestas. Mums is aukstai zmoniu net nesimate, arba nepastebejom:), traukiniai atrode, kaip mazi sliekiukai. Namai atrode sulipe vieni ant kito ir kad keliu tarp ju net nera. O Londonas ir yra labai suspaustas miestas. Pastatas turi 68 aukstus, kur mes ir grozejomes vaizdu, taciau pakelus galva i virsu, matyti, kad yra dar kokiu + 20. Po ispudingo pasibuvimo, papietavom labai jaukiame prancuzu restoranelyje. Mmm, buvo gardu! Stengiames vis kazkur iseiti ir apsireiksti kartu, nes po leliaus gimimo susikoncentruosim tik i ji/ja. Reikes kuri laika pamirsti mudu abudu, kol ismoksim derinti musu santykius su vaiko poreikiais. Tikekimes, tai susiklostys savaime.

  Taigi, sekasi mums visai neblogai ;). Tikiuosi ir jums, mamos, sekasi puikiai! Kaip visada, bukit grazios, moteriskos ir pacios geriausios mamos! Linkejimai nuo musu visu!:)

Iki kitos savaiteles,

Busima Mamyte!

20131126172243-29287.jpg

Kaip vystosi vaisius 13 nėštumo savaitę? Patarimai būsimai mamytei - apie tai skaityk MK NĖŠTUMO KALENDORIUJE->>>!

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® Newborn į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131120133944-44356.jpg

27. Nov 2013, 16:57 Gintare24

Aš laukiu nesulaukiu kada sugebėsiu tai kontroliuot 😀 sėkmės ir Jums 😉

27. Nov 2013, 12:26

Jo, sekmadieniai mums sventadieniai! 😉

27. Nov 2013, 11:39

Šauniai laiką leidžiat 😉 Tikrai, kol galit nuveikit kuo daugiau 😀 Lauskim naujų įspūdžių 😉

27. Nov 2013, 11:32

Tai aisku, kad leliui negerai, jis gali buti dirglus, juk viskas ka jauti tu, jaucia ir tavo palydovas mazylis. 😀 Na bet kai isiplieski, tai jau nebegali sustot, cia mano minusas. Na gal apsiramins musu hormonai ir mes nustosim tail pykti 😀 sekmes ir tau ir sau 😉 🌷

27. Nov 2013, 11:16

Sveika 😀 "Esu karsto budo, todel pastojus tapau net deganti! Zirziu, pykstu, keliu balsa, o jei jautrumas sureaguoja, va tada raudu ir sustoti negaliu."
Aš galvojau, kad tik man vienai taip yra 😃 ragana tapau 😃 nors, kai nusiraminu, labai bijau, kad mano tokia būsena kenkia leliukui ir žadu sau: daugiau tikrai tai pnedarysiu 😃

26. Nov 2013, 22:41

Jo, zinok ir as pagalvojau apie tai. Norisi paciais graziausiais zodziais apibudinti ta maza maza butybe musu isciose 😀

pypse pypse 26. Nov 2013, 20:51

ačiū už linkėjimus😀
o jūs gražiai augate😀
kas kaip neusgalvoja palyginti. kokių tik epitetų gauna mūsų meilytės pilvukuose 😀 miela