Nėštumo ir naujagimio dienoraščiai: rašyk ir gauk Huggies Newborn!

Nėštumo ir naujagimio dienoraščiai: rašyk ir gauk Huggies Newborn!

03. Sep 2014, 10:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Jei Tu esi būsima mama arba neseniai susilaukei mažylio - rašyk blogą kartą per savaitę ir pasinaudok galimybe gauti pirmąsias sauskelnes Huggies Newborn!

Nėštumas – metas, kuriuo norisi mėgautis. Kartais tenka ilgai laukti šio momento ir kovoti, kad vieną kartą pajustum judesiukus augančiame pilvuke. Būna, kai viskas įvyksta netikėtai, esi šoko būsenoje, pamačiusi dvi juosteles, o būna, kai su mylimu žmogumi planuoji ir viskas vyksta kaip „per sviestą“.

Ieškome vienos nėštutės blogerės, kuri tik pradeda šį gražų laukimosi laikotarpį ir kas savaitę sutinka pasidalinti savo išgyvenimais dienoraštyje. 

Taip pat ieškome vienos ką tik "iškeptos" mamytės - neseniai susilaukusios kūdikio, kuri norėtų rašyti vaikučio vystymosi ir auginimo dienoraštį - pasidalinti su mumis džiaugsmais ir rūpesčiais.

O gal atsiras mamytė, kuri norės rašyti ir nėštumo (nesvarbu, koks trimestras), ir naujagimio blogą! Būtų nuostabu :)

DĖMESIO! Jei norite tapti blogerėmis (tiek nėštutės, tiek naujagimį auginančios mamos), rašykite laišką redakcija@mamyciuklubas.lt Temoje parašykite - nėštumo blogas arba naujagimio blogas. Laiške trumpai parašykite apie save: jei nėštutė - kiek savaičių, ar pirmas nėštumas ir pan, jei naujagimio mama - kiek mažyliui dienų, ar pimagimis ir pan.

P.S.Su išrinktomis blogerėmis susisieksime asmeniškai.

Nėštutei ir naujagimį auginančiai mamai įteiksime po Huggies Newborn sauskelnių pakuotę bei NUK dovanėlių!

20140826142456-67634.jpg