Nėštumo džiaugsmai ir vargai

Nėštumo džiaugsmai ir vargai

07. Dec 2020, 10:01 Seikarolina Seikarolina

Labas!

Pagaliau ir aš galiu „spindėti“ nėštumo metu! Tikiuosi daugiau pykinimas negrįš...

Drąsiai keliu koją jau į 19 savaitę. Nėštumas įgauna pagreitį, pilvelis vis didėja ir didėja. Jau sunku ir susilenkti. Šį kartą pilvukas tokio dydžio kaip su pirmuoju buvo 25 sav. Jaučiuosi šiek tiek „mama ruonis“ :D Nueita jau beveik pusė kelio. Laikas labai greitai lekia.

Jau jaučiuosi labai gerai, vargina tik galvos ir nugaros skausmai. Energijos daugiau, apetitas atsirado kaip už du. Mėsos vis dar valgyti negaliu, bet gydytoja ramina, kad valgyti tai ką noriu. Nes mano norais pasireiškia mažylis. Tai savęs neverčiu ir mėsos nevalgau. ? Tiesa, tvarkantis namus vis dažniau reikia prisėsti ir pailsėti, nes pavargsta nugara. Su pirmu mažyliu visiškai jokių skausmų nebuvo.

Apie kūdikio lytį kalbant.. Kas pilvelyje gyvena dar nežinome, eisiu į echoskopiją gruodžio 17 d. Prieš pat šventes. Tikiuosi pasirodys ko laukiame. Aišku, svarbiausia sveikas. Bet jei svajoti tai iki galo. Per Kūčias norėčiau jau pranešti vyrui ko mes laukiame.. Tik norėtųsi įdomiau. Gal kokių idėjų turite? Būsiu labai dėkinga jei pasidalinsite ?

Trukt už vadžių vėl iš pradžių kaip aš sakau šia tema kalbant. :D Vėl po truputį kaltės „kirminas“ pradeda graužti. Būna užeina bangos, kada atrodo nesusitvarkysiu aš su dviem tokiais mažais vaikais. O kur dar kaltė prieš pirmagimį, kad iš jo atimu jam skirtą laiką. Bet pradėjau vertinti laiką kartu su pirmagimiu. Dabar kiekviena diena kaip pasimatymas su vaiku. Labai branginu tuos rytinius pasivartymus lovoje TIK DVIESE, pusryčiavimą TIK DVIESE ir visą kitą laiką, kurį kol kas leidžiame tik mes dviese. Juk daugiau tokių akimirkų nebebus, visada bus dar vienas mažylis. Daug jausmų, daug emocijų. Bet tik darbas su savimi man padeda susivaldyti.

Ir dar... Labai norėčiau išbandyti kokią naują veiklą, gal tų minčių negerų būtų mažiau. Gal nerti, gal megzti.. Bet visada galvojau, kad man nesiseka tokie meniniai reikalai. Tai net neįsivaizduoju nuo ko pradėti. :D

Šį kartą tiek, reikėtų dažniau parašyti, o ir prižadėjau parodyti ką veikiu laisvu laiku, bet šia temą dar ruošiu, norisi įdomiau parodyti. Dar labai nuotaikų svyravimai išmuša iš vėžių, tai kartais norisi tiesiog pailsėti. Tikiuosi visos laikotės puikiai. Siunčiu šilčiausius linkėjimus. Iki kito karto!

Simonadub Simonadub 07. Dec 2020, 11:45

Sveikinu ❤️