KAI TELIEKA 20 DIENŲ...

KAI TELIEKA 20 DIENŲ...

08. Apr 2016, 14:44

Šiandieną lieka 20 dienų iki numatyto gimdymo termino datos. Viskas laukime ir šiuo metu gyvename laukimu. Atrodo viskas visai čia pat, tačiau niekas kitas taip gerai nežino kada Jis ateis į mūsų pasaulį kaip pats mažylis!

Taip jau gana seniai ką berašiau, bet laikas tiesiog skrieja, ir vis pristinga laikelio sudėlioti mintis į visumą. Kas nutiko per tą laiką, nuo kovo vidurio? Mes jau dideli ir skaitomės išnešioti, tad bet kada kūdikėlis gali mus aplankyti. Mus prižiūrinti akušerė prognozuoja, kad vaikelis bus iki 3 kg., šiuo metu pati esu priaugusi apie 8,5 kg.

Pasak, ginekologės gimda jau minkštėja ir ruošiasi vaikelio kelionei, ji sutrumpėjusi 1,5 cm. Aš jaučiuosi gerai, neskubu girtis, visko pasitaiko ir diena ne lygi dienai. Kartais daugiau norisi pamiegoti ir skirti laiką poilsiui, tačiau dar dažniau daugiau judu ir nenurimstu vietoje. Vis dažniau pradėjau jausti nerimą dėl artėjančio gimdymo. Galvoje pinasi baimės ir džiaugsmo bangos. Kai bandau įsivaizduoti patį gimdymą, net išmuša šaltas prakaitas... Stengiuosi labai daug negalvoti apie skausmus ir kitus neigiamus dalykus, o dažniau įsivaizduoti tą palaimą, kai būsime trise ir rankose laikysime tą mažą stebuklėlį. Tikiu, kad ateinanti palaima į mūsų šeimą bus didesnė už visus skausmus, kuriuos teks iškęsti.

Kadangi, mūsų tėtis daug dirba ir vėlai grįžta, mums draugiją atvažiavo palaikyti mano mama.

Kiek nerimastingumą kelią, tai kad kitą savaitę vyras išvyksta kelioms dienoms į Vokietiją. Labai tikimės, kad jam neteks praleisti mažylio gimimo ir spės grįžti laiku. Jei kartais tėtis negrįžtų, gimdyme dalyvaus teta :)

O visa kita viskas į pabaigą... Kalbu apie vaikelio kambario įrengimą, laukiame trūkstamos komodos, kuri atkeliaus jau kitą savaitę, tuomet suguls visi rūbeliai, lovytė pasipuoš švaručiais patalėliais. Keletas linksmesnių dekoracijų suguls į lentynas kartu su perskaitytomis pasakomis.

Mažylio judesiai vis stiprėja ir stiprėja, kartais net jaučiasi skausmas tarp šonkaulių, o vakare su vyru dažnai stebime kaip juda visas pilvukas. Judesiai nebeprimena drugelių plazdenimo, tačiau be galo malonu pridėjus ranką jausti savo vaikelį judanti manyje!

 

Gražių ir šiltų pavasario dienų belaukiant! :)

Justina

11. Apr 2016, 10:47

Ačiū už linkėjimus! Pats laukimas yra gražus tik labai nekantraujamas 😀

09. Apr 2016, 12:59

Kaip viskas pažįstama, ypač judesiukų džiaugsmas! Mums liko kiek daugiau - 45 dienos!
Linkiu ramių paskutiniųjų dienų ir labai lengvo gimdymo! 😀

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 08. Apr 2016, 22:14

Kiek nedaug teliko! Gražių akimirkų 😀

ODISEJAaa ODISEJAaa 08. Apr 2016, 20:15

😀🌷🤗

LePukuota LePukuota 08. Apr 2016, 16:58

🌷🌷🌷