Elvinos blogas: 33 savaitėlė. Gal jau laikas krautis krepšį?

Elvinos blogas: 33 savaitėlė. Gal jau laikas krautis krepšį?

10. Mar 2016, 09:35

Sveikos mamytės:

Tai va pralėkė dar kelios savaitėlės, o tiek daug įvyko :) Pradėjo laikas taip greit bėgti, kad pasidaryti nieko nespėji, o spėji tik pavargti :D

Taigi, galiu pasigirti, jog visdėlto pavyko įsigyti nuosavą būstą ir dabar visos mintys sukasi apie leliuko kambarį, kaip norėčiau jį įrengi, kokiomis spalvomis išdabinti sienas, kokius baldus pastatyti ir užuolaidas pakabinti. Remonto darbai ir rūpesčiai ir malonūs ir kiek slegiantys, na bet po truputi ir manau viską susitvarkysime :)

Deja turėjome ir nelabai malonų periodą, vieną rytą pastebėjau rausvos spalvos išskyras, labai išsigandau, kad nebūtų kas blogai, iškart su vyru lėkėme į VGN ligoninės konsultacinį skyrių, kur esame prižiūrimi, kelias atrodė toks ilgas, sėdėjau automobilyje galvojau, kad iki ligoninės važiuojame visą amžinybę, visas kūnas virpėjo iš baimės, galvoje sukosi įvairiausios mintys ir meldžiausi Dievui, kad tik viskas būtų gerai. Manau mamytės mane supranta tą būseną, kai bijai dėl savo kūdikio.  Gydytojas mus labai greit priėmė, apžiūrėjo ir nuramino, kad viskas gerai.

Po savaitės sesers šeima užsikrėtė Noro virusu :/ vaikučiai atsidūrė ligoninėje, nors ir kaip saugojausi, tačiau nusilpusį mano imunitetą Noras nugalėjo ir teko keletai dienų atsigulti ir man į lovą :(

Na ir dar vienas nemalonumas, tai nugaros skausmas. Naktim labai sunku miegoti, kadangi labai skauda nugarą ir kaklą. Bandžiau dėtis pagalvių, tačiau tik vieną naktį buvo patogu miegoti, o šiaip galiu pasakyti, kad vargelis man su miegu. Patogiausiai būtų miegoti ant nugaros, tačiau... O gal kas turi patarimų, ką daryti?

Tai va laikas bėga, pradėjau mąstyti, kad laikas jau krautis „tašę“. Vis žadu žadu, bet kolkas tik žadu :D

Šią savaitę buvau Šeškinės poliklinikoje, nėščiųjų kursuose tema „Kasdieninio naujagimio priežiūra ir sėkmingo žindymo pagrindai“, tai tikrai buvo labai įdomu ir naudinga. O kitą savaitėlę planuoju vykti į VGN ligoninėje vykdomas paskaitas nėščioms. Kadangi laukiamės pirmagimio, manau reikia susirinkti kuo daugiau, kad nebūtų tiek klausimų, kiek galvoje jau sukasi nuo šiandien dienos :)

O kalbant apie bendrą savijautą, tai jaučiamės gan gerai, priaugau bendrai gal 10 kg., iš  išvaizdos tai nelabai ir matosi, tiesiog tik dabar pradėjo pilvukas pūstis, leliukas sparčiau auga ir šonkaulius mano skaičiuoja :D Tik va jau tik judėt kiek judėjau anksčiau, tai sunku, prieš tai susukdavau pėstute nemažą kilometražą, o dabar atrodo vos keli žingsniai ir viskas pradeda skaudėti bambą. Kaip gerai kai yra nesenai pagimdžiusių draugių, kurios paskolino diržą :)

 Na šiam kartui tiek, planuoju šiandien vykti į pirkti krepšį, kurį vešiuos į ligoninę :)