Dvi nėštutės – dvi blogerės! Skaityk „Nėštumo dienoraštį“ kiekvieną savaitę

Dvi nėštutės – dvi blogerės! Skaityk „Nėštumo dienoraštį“ kiekvieną savaitę

19. Nov 2013, 14:26 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Nėštumas – metas, kuriuo norisi mėgautis. Kartais tenka ilgai laukti šio momento ir kovoti, kad vieną kartą pajustum judesiukus augančiame pilvuke. Būna, kai viskas įvyksta netikėtai, esi šoko būsenoje, pamačiusi dvi juosteles, o būna, kai su mylimu žmogumi planuoji ir viskas vyksta kaip „per sviestą“.

Skirtingos istorijos, tačiau rezultatas vienas – devynis mėnesius laukiame mažylio, nesvarbu, tai pirmagimis, antras ar penktas vaikutis. Mes laukiame, kartu augame ir tampame vieniu, o kai jis ateina į šį pasaulį, tampa mūsų mokytoju, juk su jo atsiradimu mūsų gyvenimas neatpažįstamai pasikeičia.

„Šiandien kiekvienas gyvena nesibaigiančiame bėgime, rūpinasi kuo geresniu pragyvenimu, tad tėvams lieka visai nedaug laiko savo vaikams. Tėvams net gi neužtenka dėmesio vienas kitam, todėl šeimos ima nesutarti ir pamažu irti“. (Motina Teresė)

Norime jus paskatinti daugiau galvoti apie tai, kokią vertybę suteikia laikas, kai laukiamės mažylio, koks svarbus ya namų jaukumas ir laimė. Ieškojome mamyčių, kurios tik pradeda šį gražų laukimosi laikotarpį ir kas savaitę sutinka pasidalinti savo išgyvenimais dienoraštyje.

Susipažinkime su mūsų nėštutėmis-blogerėmis!

ROBERTA-utopija laukiasi antrojo vaikelio (šiek tiek daugiau nei 12 nėštumo savaitė)

20131119143442-69493.jpg

Robertos dienoraštį rasite čia->>>

GINTARĖ-gintare24 laukiasi pirmagimio (šiuo metu - 12 nėštumo savaitė)

20131119143616-54574.jpg

Gintarės dienoraštį rasite čia->>>

 Laukime mažylių kartu!

P.S. Jei Tu esi nėštutė, prisijunk prie kitų būsimų mamyčių ir rašyk savo nėštumo dienoraštį.

Robertai ir Gintarei jau ruošiamas dovanų krepšelis, kurį sudarys, žinoma, naujosios Huggies® Newborn sauskelnės ir kiti kraiteliui reikalingi daiktai!

20131120133944-44356.jpg