Dovilės blogas: šventinės nuotaikos

Dovilės blogas: šventinės nuotaikos

30. Nov 2015, 18:24 LePukuota LePukuota

Sveikos mamytės!

Mums jau eina 16-a savaitė! Per porą savaitėlių turėjau dar vieną echoskopijos seansą poliklinikoje, sužinojau kad placenta šįkart priekinėje pilvo dalyje ir kolkas žemai, kolkas jaučiuosi gerai, kartais tik pavargus sudiegia mažesni didesni skausmeliai, tad stengiuos kuo daugiau pasėdėti, o dar geriau prigulti. Lėlytė auga gerai, pilvukas ogogo kaip šoktelėjo į priekį ir jau niekaip nenuslėpčiau savo arbūzėlio, na nebent apsimuturiavus šiltu storu paltu. O kas svarbiausia jau porą savaičių jaučiu vis stiprėjančius Stebuklo judesiukus! Geras jausmas :) panašiu laiku ir pirmagimė davė ženklą apie save - pradžioj švelnūs plazdenimai, vėliau bumsiukai ir stiprūs futbolistės bumsiai... 

Tiesa turėjau vizitą ir pas šeimos gydytoją, tai daugiau profilaktinis vizitas, nes nusiskundimų kolkas kaip ir neturiu, tad pasidariau keletą mokamų kraujo tyrimų ir dabar tiksliai žinau, kad trūksta vit. D, todėl prie folio rūgšties ir žuvų taukų papildomai pradėjau gerti vit. D papildus.

Svorio kolkas nepriaugau, ramiai tupiu "minuse", bet kad paneštų vis augantį pilvuką pats organizmas turėtų sugalvoti pradėti kaupti atsargas. Kolkas koja kojon nėštumas žengia kaip ir prieš ketverius metus belaukiant pirmosios atžalos.

Kaip ir Mamyčių Klube, mieste ir parduotuvių vitrinose, taip ir mūsų šeimoje tvyro šventinės nuotaikos, kadangi laikas skuba nestabtelėdamas, jau pradėjom puoštis ir ruoštis didžiausiai žiemos šventei - Kalėdoms. Jau pakuojam dovanėles, pasipuošėm namus ir ant stalo jau karaliauja mandarinai. Kaip nėštukė vis užsimanau keistų patiekalų, kaip kad balta mišrainė, tad būtinai jie turi atsirasti mano lėkštėje :D

Kitą savaitę laukia vizitas pas genetikus Santariškese, tad labai laukiu didžiojo pasimatymo, tikiuosi grįšiu su gerom žiniom ir jau galėsiu pasidalinti naujienomis, ar tikrai sesė auga pas mamytę pilvelyje ar vis gi broliukas? 

Iki kitų kartų, mamytės! :)

LePukuota LePukuota 30. Nov 2015, 20:14

Ačiū 🌷🌷🌷

jaldija jaldija 30. Nov 2015, 19:19

Sėkmės🌷 Gražaus ir ramaus laukimo 🌷 Ir švenčių, ir mažo stebuklo :-)