Dovilės blogas: pirmasis pasimatymas

Dovilės blogas: pirmasis pasimatymas

01. Oct 2015, 09:59 LePukuota LePukuota

Sveikos mamytės!

Prie arbatos puodelio skubu pasidalinti džiugiomis nuotaikomis, katik buvau pačiam tikriausiam pasimatyme su savo mažyte uogyte! Dabar mums eina 7-a savaitė, o kaip gydytoja šiandien sakė atitinkam 6 sav. 5 dienas.

Pas ginekologę akušerę poliklinikoj buvo sunku patekti, diena iš dienos tikrinau ar yra kokia laisva vietelė pas kurią galėčiau nueiti pirmam vizitui, bet deja... tad jau buvau užsirašius vizitui pas šeimos gydytoją ir būčiau prašiusi siuntimo, bet vakar stebuklingai buvo atšauktas šiandienos vizitas pas šeimos gydytoją ir atsirado vieta pas ginekologę, ir kaip tik labiausiai man tinkančiu metu, kai pirmagimė jau darželyje ir dar likusi gera valandėlė iki darbų. 

Moterų klinikoje likau maloniai nustebinta, nors čia lankiausi prieš tris metus laukdamasi pirmagimės, bet čia viskas pasikeitę kardinaliai. Buvau labai maloniai priimta, nauja gydytoja ir puikios nuotaikos! Taigi pirmojo vizito metu iškart patikrino echoskopu ar vaisius įsitvirtinęs vietoj ir kiek laiko mums. Klausimų šįkart man tikrai mažiau buvo, nes ir pati jaučiuosi daug tvirčiau nei tą pirmąjį kartą prieš beveik ketverius metus :) Kas naujo? Folio rūgšties rekomendacijos - 800 mikrogramų per dieną, iki antrojo trimestro tik tų dviejų tabletyčių ir pakanka. 

Paskyrė vizitą po keturių savaičių, tuomet ir atliksim visus reikiamus nėštukei tyrimus, nusiųs detalesnei echoskopijai, užves nėščiosios kortelę, o kolkas saugoti, mylėti ir auginti tą mažą uogelę. ;)

Beje praėjusi savaitė buvo labai sunki, buvau stipriai persišaldžiusi ir kankino baisinis gerklės skausmas, po ko sekė dar baisesnis kosulys ir sloga... tad savaitgalį praleidau lovoje su arbata ir inhaliacijom, kurios "atkabino" plaučių kenkėjus ir šią savaitę nuoširdžiai išsikosėju. Bet nuoširdžiai tikiu, kad viskas bus OK, nes kitaip ir būti negali! Ir kitom nėštukėm linkiu vyti šalin visas bacilas! :)

Iki susimatymo kitą kartą :)

lina_baj lina_baj 02. Oct 2015, 12:40

Nerealūs tokie susitikimai su bumbuliuku pilvelyje...

LePukuota LePukuota 01. Oct 2015, 18:19

Goda, prisipažinsiu, kad nepažinau, bet pagalvojau "kur ji man matyta", nes ne pirmą kartą prasilenkiam 😉 o vaikučio laukimas - tikras stebuklas, šypsena nuo ausies iki ausies po susitikinų ir ne tik 😍

LePukuota LePukuota 01. Oct 2015, 17:48

Skani ta šermukšnių arbata 😛

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 01. Oct 2015, 11:46

O aš žinau, kur jūs šiuo metu esate, nes sėdžiu ten pat 😀))
Eh, pamenu tą pakilią nuotaiką po tokių sutikimų!