Dovilės blogas: oficiali nėštukė

Dovilės blogas: oficiali nėštukė

09. Nov 2015, 17:44 LePukuota LePukuota

Sveikos, mamytės!

Laikas bėga kosminiu greičiu, net nepastebėjau, kaip pirmasis nėštumo trimestras jau eina į pabaigą, kapsi 13-a nėštumo savaitė ir iš mažos pupytės pilvelyje išaugo tikras žmogeliukas!

Taigi per porą savaitėlių ženkliai pagerėjo mano savijauta, netgi labai pradėjau draugauti su maistu ir pykinimas aplanko tik jei gurgia skrandis. Svoris vis dar pakritęs, bet manau kad tuoj tuoj ir eisim į pliusiuką.

Per tą laiką pridaviau poliklinikoje privalomus kraujo bei šlapimo tyrimus ir praėjusį ketvirtadienį skubėjau pas gydytoją sužinoti atsakymų. Taigi viskas klostosi puikiai, kraujas "geras", šlapimo tyrimai geri (darė ir pasėlio tyrimą). Nekantravau sužinoti kaip ten pilvelyje sekasi mano pupytei, ar paaugo ar gerai įsitaisė. Taigi turėjau ir vaisiaus echoskopiją ir gydytoja patikino, kad viskas gerai, augame diena į dieną, kaklo raukšlytė normos ribose, kaip ir nosies kauliukas, mačiau ekrane spurdantį mažą žmogeliuką.. jausmą pačios įsivaizduojate :)

Gavau ir nėščiosios kortelę! Taigi aš pagaliau oficiali nėštukė, bet ne tik dokumentas rankinėje apie tai byloja, bet ir vis apvalėjantis pilvukas. Nėštukių kelnės ir jaukūs drabužiai dabar tapo mėgstamiausiais rūbais.

Su pirmuoju nėštumu laikas rodos stovėjo, dabar viskas plaukia sraunia srove, kartais norisi tiesiog stabtelti ir atsikvėpti, mėgautis tik laukimu. Ach...

Iki kitų kartų! :)

LePukuota LePukuota 09. Nov 2015, 21:14

Ačiū, Ramune 🌷