GINTARĖ: Didysis susitikimas artėja!

GINTARĖ: Didysis susitikimas artėja!

12. Nov 2013, 07:00

Sveikos mamytės,

  Nekantravau kada vel galesiu parasyti. Tikiuosi busimos mamytes jauciasi gerai. Mums jau eina dvylikta savaitele, jauciames gerai, be didesniu sunkumu ir prastos savijautos. Pilvukas dar neryskus visai. Tikiuosi tai normalu.

  Taigi, sia savaite vel buvome poliklinikoje, kaip cia sakoma GP ( seimos gydytojas). Klause kaip jauciuosi ar nesergu, patikrino svori ( +2 kg. ) ir spaudima. Viskas liuks! Vizito pabaigoje gydytoja liepe laukti laisko, kuriame bus nurodyti artimiausi ir vieni svarbiausiu vizitu nestumo metu: vizitas pas midwife ( tai moteris akusere, pribuveja, kuri darys man tyrimus, skirs susitikimus, per kuriuos mes aptarsim svarbiausius rupimus klausimus, rupinsis mumis viso nestumo metu ir poto kai mazylis gims. Ji- labai svarbus asmuo nestumo metu.). Ir antrasis vizitas- lauktajam ekoskopui. Sekmingai, po vizito praejus keletai dienu laiska gavau. Buvau tokia susijaudinusi, nes pamaniau, dabar jau tikrai prasidejo laukimas su visais svarbiausiais elementais. Vizitas pas midwife ( galim ja vadinti daktaryte) paskirtas lapkricio 15d. penktadieni. O vizitas ekoskopui lapkricio 20d. treciadieni. Laukiam nesulaukiam. Sirdele net suvirpa pagalvojus, jog susipazinsim su mazuoju stebukleliu!!! :))) Taigi kitos savaites temele kaip ir aiski :) Bus daug emociju!!!

  Kadangi jau save siek tiek apibudinau, noriu trumpai pristatyti musu busima tetuka Kestuti. Juk jis svarbiausias mano palydovas nestumo metu, apie kuri taip pat tikrai girdesite. Todel ir pagrindine foto ikeliau mudu abudu.

  Jam 25. Didelis krepsinio aistruolis. Aiksteleje atiduodantis save visa. Turi tai ko reikia: greiti, istverme ir energija, kuriu jam tikrai nestinga ne tik aiksteleje, bet ir gyvenime su manimi :). Tiesa sakant, krepsinis mus ir suvede i bendra keleli, kuriuo einam jau beveik septynerius metus. Laiko nesustabdysi, lekia jis zaibo greitumu! Dievinu, dievinau ir dievinsiu Ji ir krepsini. Zalgiris jega!!! :) Siuo metu jis dirbe viename didziausiu ir populiariausiu turgu Londone '' Borough market'' vadybininku. Prekiauja sviezia ir organiska mesa ir greitu maistu, gaminamu is tos pacios mesos. Sekasi jam gerai, moka suktis sioje srityje. Jeigu kada teks lankytis Londone, butinai uzsukite ir paragaukite ivairiu rusiu maisto is viso pasaulio. Ir viskas ekologiska! O as pries daugiau negu septynis menesius isidarbinau viename mazame, jaukiame restoranelyje netoli Borough turgaus. Turiu du kolegas, virtuves sefus. Smagus biciukai, sutariam mes gerai, kepa man ''well done'' steikus poto kai suzinojo, jog laukiuosi. Maistas ten pasakiskas. Ir dar vienas kolega- mano bosas. Pagyvenes vyrukas, meile ir seima iskeites i savo restorano vystymasi. Geras zmogus, ramus. Nestresuoja darbe, todel ir as dirbu ramiai. Stresas siuo metu man ne draugas. Aisku, kartais pati pykstu del nieko. Nuotaiku kaitos dar neaprimo. Taigi, kai bosui pasakiau, jog busiu mama jis atsake: Gin ( taip mane visi vadina) labai dziaugiuosi del jusu, bet ka gi as darysiu be taves? Jo atsakyma supratau dvejopai: kaip manes gera ivertinima ir kaip savanaudiska pasisakyma. Abiem atvejais ji suprantu. Vienaip ar kitaip kazkada buciau isejus. Po pasakymo, jog laukiuosi niekas labai nepasikeite isskyrus tai, jog jis liepe eiti ilsetis kada tik pasijausi pavargusi. Kadangi mano darbo valandos 9-12 valandu per diena, taip ir darau, nenoriu pervargti, eiti is paskutiniuju, o poto gailetis jeigu kas nutiks, juk as jau nebe viena ir ne del saves saugausi. Sia savaite buvo daug zmoniu, savaites pabaigoje jauciausi issunkta nuo zmoniu kiekio ir veidu, laukiau kada savaite baigsis ir galesiu siek tiek laiko skirti sau. Tai va, jau antra dienele ilsiuosi ir jauciosi atsigavusi ir pasikrovusi energijos kitai savaitei. Taip pat ruosiames kitos savaites busimu seneliu atvykimui. Svesim mano tetuko gimtadieni. Dar vienas puikus momentas kitos savaites laiskuciui. Bus nuotraukyciu ir geru emociju, taip pat proga susipazinti su busimais seneliais ( mano tevais). Musu santykiai labai geri ir artimi, kadangi mus skiria atstumas, kiek duoda galimybes bunam kartu. Vieni kitu labai pasiilgstam, juolab ir mano jaunesnioji sese gyvena su mumis Londone. Siuo metu mano nuotaikos puikios. ''Oj laukiam laukiam mes sveteliu laukiam :)''.

  Mano maistas. Valgau socius pusrycius ir pietus. Pusryciams darausi sumustinius su suriu ( labai norisi), aisku atsirenku, kuris suris man tinka. Valgau grudeta varske, sausus pusrycius, kepuosi kiausiniene, jogurtukus su vaisiais, obuolius ir mandarinus dievinu, stengiuosi neatsisakyti svieziai spaustu sulciu. Atsisakiau kavos tik suzinojus apie nestuma, geriu skania vaisine arbata. Pietums darbe valgom zuvi, mesa, darzoves, ryzius, kartais uzsisakom pica. Namuose gaminu sriubas, lietuviska maiska, megstam vistiena, brokolius, kalafijorus. Saldumyyyynai jega! Pries nestuma nevalgydavau, o dabar smaguriauju kaip bitute medumi ( stengiuosi saikingai, dienos metu).

  Si karta tiek iki kitos savaites! Mielosios, laikykites, bukit grazios, stiprios ir laukiam visos kartu :). Komentarai ir patarimai visada priimami su dideliu dziaugsmu. Geros visoms savaiteles. Nesusalkit ir rupinkites savimi :)

P.S. Sorriukas dar karta uz LT raidziu nebuvima. 

Linkejimai, Gintarė! :)

11 nėštumo savaičių: kaip vystosi mažylis? Sužinok daugiau MK Nėštumo kalendoriuje->>>

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131120133944-44356.jpg


20. Nov 2013, 11:36 godytesmamyte

labai šiltas straipsnis 😇
p.s. mums irgi eina 12 savaitė 😍

12. Nov 2013, 21:34

Jo, keliausim abu. Kiek tik leis galimybes, viska darysim kartu, eisim kartu ir i echoskopa. Tai mums labai svarbu, todel jis nenori praleisti tokios smagios galimybes. Tikiuosi viskas vyks sklandziai 😀

pypse pypse 12. Nov 2013, 20:27

Sveiki😀 malonu susipazinti su jusu seimyna.

Labai smagu kad jau zinai pasimatymo data su leliuku. ketinate kartu su Kestuciu keliauti? ar pa sjus iprasta teveliai echo kabinete?

12. Nov 2013, 19:05

Labai malonu ir mums 😉

Krisliukas Krisliukas 12. Nov 2013, 18:54

malonu susipažinti 🌷 labai smagiai perskaičiau jūsų dienoraštuką😀

12. Nov 2013, 17:32

O, tai dar normaliai! Visa seima, o cia svarbiausia 😀 bet pazystami svetur labai gerai 😀 pabandysiu tave atrasti.

12. Nov 2013, 17:12

Ne, leytone nera toli. Tai kai isikursite, butu smagu susitikti. Gal turi el. pasta ar esu FB? 😀

12. Nov 2013, 14:56

Mes east londone, Dagenham rajone. O kaip smagu 😀 tai vadinasi vyrui sekasi, jeigu seimyna irgi jau pasiruosusi. O jus kuriam rajone?

12. Nov 2013, 13:16

Aciu mamytes 😉 🌷 Karolina, aisku, kad buti smagu susipazinti. Kada keliates? 😀

Gerda_M Gerda_M 12. Nov 2013, 08:20

labutis 😀 Linkiu pačių gražiausių ir šilčiausių laukimo emocijų! Tegul nėštumas būna lengvas ir sėkmingas!

motinysteveza motinysteveza 12. Nov 2013, 07:31

pritariu, tikrai mielas straipsniukas.
o šefas man pasirodė labai supratingas, vien dėl jo pasakymo, kad kada pavargsi, eik ilsėtis. Lietuvoj kažin, ar dažnai būtų galima išgirsti tokių frazių.

11. Nov 2013, 17:25

mielas straipsniukas😀👍