Darbas iš namų prasideda..

Darbas iš namų prasideda..

08. Dec 2020, 22:12 owiduke owiduke

Galvojau, kad pavyks išvengti, bet deja. Susirgimų COVID-19 skaičius auga ir griežtinamos karantino sąlygos. Iki šiol dirbau iš ofiso, o nuo ryt dirbsiu nuotoliniu būdu namuose. Nelabai noriu, nes savo darbą myliu ir norėtųsi likusias paskutinias savaites praleisti darbe. Bet tokia jau ta susiklosčiusi situacija, kad reikia saugoti ne tik save, bet ir aplinkinius bei pasilikti namuose. 

Tad dar šiandien apsipirkau Barboroje, kad nereikėtų važiuoti į prekybos centrus ir gavau savo pirkinių maišelius tiesiai į darbą. Gyvenu užmiestyje, tai Barbora iki namų durų suteikti paslaugų negali. Viliuosi, kad kurį laiką nieko nepritrūksime, nebent duonos ar batono. O viso kito turėtų pakakti tikrai ilgam. Dabar pats metas naudoti sukauptas atsargas. 

Kalėdinėmis dovanomis taip pat pasirūpinta, trūksta tik poros siuntinių ir galėsiu supakuoti visas dovanas. Labai skubėti pakuoti dovanas nenoriu, nes bijau, kad mažoji mūsų smalsuolė gali netyčia rasti. Mažająm pilvo gyventojui kol kas dar nieko nepirkome. Neturim nei lovytės, nei vežimo, nei kitų reikiamų daiktų. Kartais pagalvoju ar nebus taip, kad viską pirksim tik per elektroninę prekybą, nes į parduotuves nebus galima eiti, o gal net nesinorės jose lankytis.. Džiugu, kad turim galimybę naudotis elektronine prekyba, kuomet išsirenki reikiamą daiktą, apmoki už jį per elektroninę bankininkystę ir po kelių dienų tau kurjeris gali atvežti iki namų durų ar artimiausio paštomato. Nereikia važiuoti, stovėti eilėse. Sutaupome laiko. Tik minusas, kad negali paliesti, apžiūrėti prekės, nes kartais realybėje jos neatitinka nei dydžiu, nei kokybe, kas būna parodyta nuotraukoje ar pateikta aprašyme.