GINTARĖS 17 nėštumo savaitė: ATOSTOGOS!

GINTARĖS 17 nėštumo savaitė: ATOSTOGOS!

29. Dec 2013, 15:18

Sveikos, mielosios ir MK, 

Su tarpušvenčiu!  ;) Tikiuosi turėjote smagias, gausias, skanias ir šeimyniškas Kalėdas... Pas mus, kartu su Kalėdomis baigėsi visi bėgimai, lėkimai ir skubėjimai!  Išlauktos ATOSTOGOS prasidėjo!  Jau ir Kūčių vakarienė buvo pilna ramybės, šilumos ir jaukumo. O Kalėdos nerealios, gausios dovanomis šypsenomis, būriu draugų ir labai oranžinės. Visi gavom puikias, vertingas ir norimas dovanėles. Matyt, bus vienos iš paskutiniųjų tokių dosnių švenčių mums, tėveliams,  juk kitais metais visas dėmesys ir dovanos bus skirtos mūsų mažajam šeimos nariui, mūsų gyvenimo žiburėliui... Net neabejoju! :) Beje, didelį AČIŪ tariu savo tėveliams už kalėdinį siuntinuką, kuriame buvo pilna mėgstamiausių mūsų skanėstų tiesiai iš turtingojo rūsio. Tai mūsų tradicija,  kai negrįžtam namučių, sulaukiam didžiausio siuntinio iš Lietuvos! Jame sudėta visa meilė,  rūpestis,  džiaugsmas ir, žinoma, ilgesys... Bučkis Jums! 

20131229151143-55921.jpg

  Na gi, kaip mūsų šaunusis nėštumas? Būsima mamytė jaučiasi visai gerai, savijauta puiki, nekankina nemalonūs jausmai, tik va, zirzimai ir nuotaikų kaita vis dar atakuoja. Tikiuosi trumpam. Turėjome vizitą pas midwife ( daktarytę ).  Gavome pirmuosius kraujo rezultatus. Viskas super tik šiek tiek hemoglobinas ant ribos. Tai dabar stengiamės valgyti daugiau daržovių, braškių, grikių, kas turi pakankamai geležies,  kad pakeltume kartelę į viršų.  Čia, Anglijoje, su tėvelių sutikimu yra daromas tyrimas, kokia tikimybė, jog vaikutis gali būti neigalus ar apsigimęs.  Tai mūsų rezultatai- mažai tikėtina. Jau kartą minėjau, jog mums, ir tikriausiai visoms kitoms mamoms ir tėveliams tai yra svarbiausia, jog jų vaikutis būtų sveikas.

Mums jau įpusėjo 17 savaitėlė! Pagal nėštumo kalendorių,  mūsų džiaugsmelis delniuko dydžio. Oj didelis jau! Pilvelis paaugo visai visai nedaug, o ir mažiukas dar nenori su manimi bendrauti. Mamytė vis laukia tų pirmųjų judesiukų, bet vis nesulaukia... Na, bet juk jis čia šeimininkas, jis nuspręs,  kada mamytę nudžiuginti. Ot, mano mažasis slapukas :). 

20131229151743-89970.jpg

 

  Ką gi mes veiksime per atostogas? O gi skrisime į išsiilgtą Lietuvėlę... Weeehooo! !! Aišku, visų pirma, palydėsime senuosius 2013, ir pasitiksime Naujuosius 2014 medinio Arklio metus. Planas chuliganas yra toks : kadangi šeimininke nebenoriu būti, nes kitą dieną skrydis, todėl nusprendėme susirasti kokį jaukų restoranėlį ir ten skaniai pavakarieniauti. Norėtume paragauti ko nors ypatingo arba kažką žinomo ir patikrinto. Kol visi namiškiai dirba, mano užduotis, surasti restoranėlį su keturiomis laisvomis vietomis. Kalėdos buvo labai smagios, po kurių kitą dieną norėjosi to išlaukto ir užsitarnauto poilsio, tai Naujųjų metų išvakarės bus kiek ramesnės. Nebesinori to triukšmo, juk vis dėlto esu besilaukianti moteris... Baigėsi tie laikai, kai šventės buvo garsios, su šokiais ir būriu draugų. Buvau labai aktyvi, vakarėliai be šokių iki ryto - ne man. Aišku, ateis dar laikas, kai su vyruku lėksim kur nors linksmai pasišokti :). Dabar apie tai visai negalvoju, tik lyginu, dabar laukiu savo pirmagimio / ės gimimo, kas šiuo metu man yra svarbiausia,  švenčiausia ir brangiausia už viską. O sausio pirmąją su sese skrendame namo... Jau nebedaug liko. Visų esu labai išsiilgusi. Daug laiko skirsiu savo meiliausiam šuniui pasaulyje,  bokserytei Betai, eisim kartu pasivaikščioti po miestelį ir pakvėpuoti grynu ir tyru oru. To labai trūksta Londone... Planuoju eiti į baseiną. Senokai galvojau apie tai, bet laiko vis nerasdavau.  Su tėveliais norėtume aplankyti Druskininkus ir pasilepinti SPA.  Nesu ten buvus, gal turit kokių gerų ir patikrintų pasiūlymų?  Taip pat, kai tik parskrisime,  aplankysim Vilniaus eglutę.  Ji man viena gražiausių, neskaitant Anykščių!  ;) Mėgausiuos mamos skaniausiu maistu, vakarus leisim visa šeima, kaip senais gerais laikais ir tiesiog mėgausitės kiekviena kartu praleista minute... Pilvelį kaimynai irgi jau pamatys, ot tai bus puse metų apie ką pletkavoti :). Na ka, Lietuvėle, mes parskrendam!!! 

Susitiksim kitais 2014 metais. Iki kiki ;)

P.S Pagaliau turiu lietuviškas raideles :)

Būsima Mamytė Gintarė! 

17 nėštumo savaičių: kaip vystosi mažylis? Patarimai būsimai mamytei - skaityk Nėštumo kalendoriuje->>>

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® Newborn į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131128122207-21957.jpg

  

17. Jan 2014, 20:57

labai graziai aprasyta 😉 gero laukimo jums 😉