37-oji savaitė. Mes jau išsivystę!!! Liko tik truputis...

37-oji savaitė. Mes jau išsivystę!!! Liko tik truputis...

19. May 2014, 18:13

Labutis visom Mamoms ir MK!!!

Su atskriejusia vasara!!! ;) Uch, kad šilta ir pas mus UK ir kaip žiūriu pas jus Lietuvėlėje. Smagu kaip saulytė šviečia ir į laukutį kviečia :)... Nors mums per karšta su mažiuku. Žiūrėk pavaikštai daugiau saulytėj ir visa šlapia... Bet nuotaika tikrai geresnė!!!

Jaučiasi, kad ateina pabaiga... Šliumpu pumpu, kaip meškinas linguoju tai šen tai ten, po truputuka, neskubėdama... Mūsu mažiaus judesiukai apmažėję... Bet kažkaip nesinervinu, nes žinau, kad tai normalu, jam dar labiau stinga vietos... Mes jau pilnai išsivystę, nes esame 37- osios savaitės pabaigoje!!! Uhuuu... :) Jau daug savaičiu priskaičiavom, dabar jau skaičiuoju dieneles. O ju liko tik 16 :)... Taip pat dažnai ir pilvo apačia pamaudžia, tai paruošiamieji darosi vis aktyvesni. Ir nugarytės apačia maudžia, bet jau kitaip negu šeip skaudėdavo... Ir dar... gaktos srityje skauda, koja viena jei noriu pakelti, tai ojojoj kaip sunku, nakti, kai keliuosi, tai pirmi du žingsniai sunkiausi... Na žodžiu, gimdžiusios mamos žinot ka reiškia neštumo pabaiga. Vis guodžiuosi tetukui, o tetukas tik klinkt klinkt akytėmis, nes nebežino kaip ir bepaguosti :)... Bet jaučiu, kad jam labai rūpi. 

Liko paskutinė savaičiukė su savo mažaja drauge, kuria prižiūriu. Nes noriu gerai pasiruošti savo vaikelio atėjimui... Kraustynės vis gi jau šalia, jau kita pirmadieni. Bandysiu po trupučiuka pakuoti daiktus į dėžes, o jei tingėsiu, tada jau sekmadieni visi keturi plušėsim ir nereikės man vienai to daryti. Bandau dar daugiau pagulinėti, nes tikrai su kiekviena diena suprantu, kad baiginėjasi katino dienos :)... 

Savaitgalis labai smagus, pasirodė. Šeštadienį buvau užsukusi paskutinį karta pasirodyti į savo buvusia darbovietę. Visi tik linkėjo gero, greito gimdymo ir ramaus leliuko. Tikrai, prisisotinau geromis emocijomis!!! Taip pat pasigražinau paskutinį karta prieš stebuklėlio atėjima... Dar karta pasišviesinau plaukučius, antakiukai pakedenti, pedikiūras išraitytas, liko tik ranku nagučiai... :) ai, vis smagiau, kai esi susitvarkius, juk mes moterytės, norim būti gražios, o dar bičiukas atkeliauja į pasaulėlį!! ;)
Taip pat atšventėm draugo gimtadienį, smagiai pasibalevojom! O sekmadienį pirma karta buvome " car boot sale". Karšta diena pasitaikė, tai kiek išgalėjau perėjom ir namo. Kaip pirmam kartui užteko. Kas nežinote kas yra tas " car boot sale" paaiškinsiu: tai kaip turgus, tik žmonės atvažiuoja ir išpardavinėja savo nereikalingus daiktus pradedant rūbais, baigiant tarkim žolepjovėmis... Žodžiu yra visko... Tik reikia ieškoti. O vaikiukams visko pilna pilna ir tikrai galima labai geru ir kokybišku drabužėliu rasti. Tokį gražu žieminį kombinzonėlį radau ir savo pipiriukui, išskalbiau ir puikus daiktas! Šį karta mažai stoviniavau, prie leliuku rūbeliu, bet kai tik atsigausiu ir išauksim pirmuosius, važiuosim ieškoti daugiau :)... Sekmadienį užbaigėme ( keistai nuskambės) karuselėmis :). Mūsu tetukas su mano sese užsimanė papramogauti, tik nereikėjo toli važiuosi, nes pas mus šalia parkas, o jame ir radom pramogas. Tai dar smagiu emociju prisigaudžiau ir ledu privalgiau :)... O poto mamukas krito saldaus išlaukto miegelio! 

Šia savaitę gimė nemažai leliuku mano rate, tai ta proga noriu pasidžiaugti už visus mažuosius burbuliukus ir ištvermingasias mamytes!!! Kažkaip masčiau, kad kol nepatapau besilaukianti mamytė, tol mažai girdėjau apie katik gimusius vaikelius! O dabar kai bendrauju su daug mamyčiu forumuose tai ir girdžiu kai leliukai, kaip viščiukai lukštenasi vienas po kito kiekviena savaitę!!! Prabundi, skaitinėji kokiame forume ir pamatai parašyta : " mes jau irgi susilaukėme savo pabiručio" :) tada diena iškart laimingesnė pasidaro! Bent jau man!!! Dar karta sveikinu mamytės, atnešusios į pasaulį tiek daug tyru, mažu, gležnučiu ir gražučiu saulės spinduliuku!!! ;))) Laukiam toliau ;)

Ka gi, kaip ir viska pasipasakojau jums, mielosios mamytės. Kita savaitę, pasikartosiu, kraustynės, eisim pas daktarytę ir šeip net nežinau, gal ir su geromis ir taip lauktomis naujienomis pasidžiaugsiu... Niekas nežino, tik mano mažasis žirniukas kada?!! :) kaip sakoma, bus matyt! ;)

Iki kiki!

Būsima mamytė Gintarė!
 

24. May 2014, 22:12

Gintaryt, nu tu isivaizduoji, ir vis tiek as dar graudinuos 😃DD
Kaip visada silta skaityt 😀 megaukis paskutinem ramybes akimirkom 😀

19. May 2014, 20:47

O kaip smagu skaityt ir pilvelis koks grazus😀)Man irgi jau vis paskausta tai biski stengiuos pagulinet taip pat😃tikiuos persikraustyt spesi ir tada tegul atkeliauja😃ir as sakau po paskutinio egzamino jau iskart vezt gali, jau jauciu ta nora greičiau pasimatyt su paslapciuku, nes jau sunkiau puskuot...

19. May 2014, 20:35

Dekui Karolina 😀
Dunton car boot sale. Google gali susirasti. Mums nuo Dagenham'o pusvalandis kelio tik.

19. May 2014, 19:41

Ir as pati sau linkiu to paties! 😉 aisku,
kad tetukui bus ka veikt daugiau negu man, nerizikuosiu 😀

19. May 2014, 19:31

Dar kart palinkėsiu, kad spėtumėt perskiraustyti, nepersitempk tik, lai tėtis daugiau užvaduoja 😉 🌷