24-tą savaitę dar daugiau pirmų kartų!

24-tą savaitę dar daugiau pirmų kartų!

18. Feb 2014, 16:36

Sveikutės Mamytės, 

Sveikinuosi su jumis jau 15- tą savaitę. Vadinasi savo pirmą blogiuką parašiau būdama vos 9 savaitėlių. Tada dar mažai žinojau koks jausmas būti neštukei. Kokios savijautos, jausmai, nuotaikos ir potyriai manęs laukia. O dabar mums jau 24 savaitėlės!!! Esu jau nemažai išjautusi ir patyrusi... :) Pirmasis susitikimas su dar visai mažu dripsniuku... antrasis susitikimas su paaugusiu žirniuku, vaiko judesių pajautimas ir šiandien vėl gi naujas potyris. Garsas! Vaiko širdelės plakimas. Toks greitas ir tikslus... Wow! Nerealu! Tikrų tikriausia pasaka... :) Buvo kartu ir gera ir šilta ir jauku ir netgi juokinga... Dėl ko? Juokiausi, nes pasirodo neklydau, kad mūsų mažylis labai charakteringa asmenybė. Tik pridėjus aparatą prie pilvuko pajutau bum, perkėlus aparatą į kitą vietą vėl bum... Nepatinka jam būti trukdomam... Tuo kuo puikiausiai įsitikinome :) Net tetukas iš tolo matė, kaip vaikas bumbsi :) nesulaikėm juoko :) O kadangi vaikas judėjo tuo metu, todėl ir širdelės ritmas buvo greitesnis. TUK TUK TUK!!! Bet šeip mums viskas gerai, puikiai vystomės ir augam. Dėl to esame dar laimingesni ir vėl gi ramesni. Daktarytė sakė, kad per 24 valandas turiu pajausti mažiausiai 10 spyriukų. Kaip yra Lietuvoje? Koks normalus bumbsėjimų skaičius? Įdomu pasilyginti... Kas gi dar nutiko šią savaitę? Prisiminkime :)

Tetuko gimtadienis. Ir vis dėl to mano gamintas, pirmasis tortas visai neblogai gavosi. Tuo įsitikinau paragavus. Tikrai ne stebuklai, bet visi valgė ir gyrė :). Tetukas liko patenkintas dovanomis ir draugų būreliu. Jei jis laimingas, tai laimingi ir mes!

20140218161629-63032.jpg

Valentino diena. Šiais metais mums darbymetis. Darbe turėjau prižiūrėti atėjusias smagiai pavakaroti poras, kad joms nieko netruktų ir jaustųsi patogiai. Buvo visai smagu matyti įsimylėjėlių šypsenas ir žvilgančias akis. Aišku, pasitaikė ir tokių, kurie atrodė, jog Valentino diena švenčia iš reikalo... Atėjau, pavalgiau, truputėlį pasišnekėjom ir išėjom... Iš kai kurių jautėsi susvetimėjimas... O šeip visa kita buvo puiku. Grįžusi gana vėlai namo gavau gražią tulpių puokštelę ir didelį bučkį nuo savo Valentino! To pakako, po ilgos ir varginančios dienos! Jaučiausi vis dar įsimylėjusi :) 

Kraitelio pildymas, kuris vyksta kiekvieną savaitę. Šią savaitę mažyliui nupirkome vis dar smulkmenėles tokias kaip, pledukai, kojinytės, keletą buteliukų, jeigu netyčia pritrūktų pienelio raciją ir t.t... Žiūrėjom vežimukus su lovytėmis, tačiau sekėsi prastokai. Atrodo žiūri į vežimėlį, kuris visai patinka, tačiau poto pasirodo, kad gultelis per mažas ar per sunkus... Tikrai daug nervų išeikvota per niek... Darbe liko keletą savaičių, tai pamaniau, tik išeinu atostogų ir kibsiu į pagrindinių daiktų paieškas. Gal kokių patarimų turit? Labiau gal dėl lovytės :)

20140218162117-10947.jpg

Tokia, sakyčiau, visai smagi savaitė. Ir triūsėm ir ilsėjomės ir dar boulingą žaidėm ir šventes šventėm. Dar daug visko mūsų laukia, daug daugiau pirmų kartų su mažyliu! Tikrai nesibaiminam, o tiesiog laukiam nesulaukiam! :))) Kuo daugiau pirmų kartų ir jums visoms mamytėms! Linkėjimai ;)

P.S Šią savaitę gavau labai gražų palyginimą iš vieno pagyvenusio kliento. Jis sakė: " tau atrodo, kad dabar myli save, rūpiniesi savimi. Bet vaikeliui gimus suprasi, kad jį myli labiau už save! Kad viską padarysi dėl to mažo žmogučio, o žymiai mažiau dėl savęs!..." Aš manau, kad tai tikrų tikriausia tiesa! 

Iki kitos savaitės mielosios! 

Būsima mamytė Gintarė! 

24 nėštumo savaitės: kaip vystosi mažylis? Patarimai būsimai mamytei - skaityk Nėštumo kalendoriuje->>>

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® Newborn į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131128122207-21957.jpg

19. Feb 2014, 18:40

Labai mielas blogiukas.... Saunuole busima maytes 🌷

18. Feb 2014, 18:25

to pagyvenusio kliento žodžiai 100% tiesa.geriau liksi nevalgius,bet vaikui atiduosi paskutini kasni,arba sau nenusipirksi kazko ko labai nori,kad tik vaikuciui nupirktum kazka grazaus... matymas kad vaikutis sotus ir laimingas mus pavercia laimingesnemis 😀 tokia mamu dalia 😀