12 smagių patarimų, ką turėtų žinoti būsimos mamos

12 smagių patarimų, ką turėtų žinoti būsimos mamos

17. Aug 2015, 12:50 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Iš tiesų, niekas negali paruošti jūsų tėvų vaidmeniui. Nei knygos, nei draugų ar šeimos patarimai, nei kursai. Kol jūs patys nepajusite šio naujų potyrių, naujo vardo, naujo žmogeliuko šalia, tol nesuprasite ką visa tai jums reiškia. Na, bet jeigu norite sužinoti kas jūsų laukia - dalinamės 16 smagių įžvalgų, kurios padės suprasti, kas gi ta tėvystė yra. 

1. Nesvarbu, kiek seilinukų turite, jūs niekad nerasite nė vieno, kai jo labiausiai reikia. Todėl nusiraminkite ir nuvalykite vaikui burnytę savo marškinėliais. 

2. Nuo šiol visur vėluosite. Visada. Ir nors atrodo, kad spėjote susiruošti laiku išeiti iš namų, bum... ir dėl sauskelnėse esančio lobio reikės keisti planus. Pasiseka, jeigu dar nereikia perrengti viso vaiko. 

3. Neklausykite tų, kas sako, jog nuo šiol nespėsite palįsti po dušu, išsimiegoti, teks atsisveikinti su socialiniu gyvenimu... Nesąmonė. Jeigu norite praustis - galite tai daryti kelis kartus per dieną (ir net mirkti vonioje!). Ir jei norėsite išeiti, galėsite tai padaryti. Gyvenimas keičiasi ir jis nestovi vietoje. 

4. Pamatę, kai į jus tiesa rankytes, kad pakeltumėte, pasijusite lyg laimėję loterijoje. 

5. Priimkite pagalbą - tėvų, draugų, kaimynų be jokių atsikalbinėjimų. Daugelis naujų mamų nori būti svarbios ir daryti viską pamačios lyg įrodydamos jog sugeba ir yra super moterys. Bet ar tikrai verta? 

6. Drėgmės indikatorius "Huggies" sauskelnėse yra lyg stebuklas ir net nekyla minčių naudoti kitas sauskelnes.

7. Nors skamba kvailai, bet kūdikiai sugeba išaugti drabužius, kurie dar prieš parą jiems tiko idealiai. 

8. Apsilankyk  mamų forumuose. Taip, gal tai skamba idiotiškai, bet geriau su bendramintėmis kalbėtis apie tavo vaiko sauskelnės turinio spalvą, nei kvaršinti galvą draugams...

9. Surask "Paslapčių sodo" filmuką. Tai lyg kūdikių narkotikas ir 30 minučių ramybės garantuotos. 

10. Jūsų krūtinė vėl bus normali. Aišku, dabar nesitiki, bet tikrai taip bus. Nepergyvenkit.

11. Verksite. Ir daug. Ne iš liūdesio, bet džiaugsmo. Net ir žiūrėdamos televiziją ar skaitydamos knygas.

12. Tapsite draugiškesnė kitoms mamoms, kaimynams, pardavėjams, nepažįstamiesiems parke... Niekas nesuvienija taip žmonių, kaip kūdikis. 

Kuris patarimas jums artimiausias?