Mamos, sauskelnės ir Ferrariai

Mamos, sauskelnės ir Ferrariai

26. Apr 2017, 21:22 Indre Kavaliauskaite Indre Kavaliauskaite

Šiandien buvo nuostabi filmavimo diena kartu su „Mamyčių klubo" mamytėmis ir jų nuostabiomis dukrytėmis. Tokiomis akimirkomis visuomet pagaunu save galvojančią, kad norėčiau daug (labai daug) vaikų! Ačiū visoms ir kiekvienai atskirai, kad esate su „Mamyčių klubu", jūsų dukrytės - NUOSTABIOS! 

Laidos filmavimo pabaigoje visoms pasakojau apie lauktuves iš Latvijos - naująsias „Huggies Pants" sauskelnes. Jei tarp sauskelnių egzistuoja ferrariai - tai be abejonės tos naujosios „Huggies" jais ir yra. Absoliučios Creme de la creme! Vienu žodžiu, gyriau tas sauskelnes iki paraudonavimo ir dar prašiau jų atvežti man iš Latvijos. 

Mano nuostabai ir džiaugsmui, po laidos filmavimo užsukus į prekybos centrą mane pasitiko didžiulės kartoninės naujųjų „Huggies" pants dėžės. Žinau, kad reklamų mūsų kasdienybėje yra labai daug ir kartais atsirinkti geriausius produktus labai sunku. Bet jūs tik pabandykite. 

Naująsias „Huggies Pants" pažinsite iš širdelės. Huggies logotipas turi būti širdelėje, o rožinė ir mėlyna spalva tamsesnės. Po kol kas dar ant pakuotės puikuojasi užrašas NEW. 

O kai pabandysite, parašykite man komentarų. Jūsų nuomonė pati svarbiausia! 

Bučiuoju,

Indrė

20170426210840-15119.jpg