Švelnumas su Huggies Elite Soft

Švelnumas su Huggies Elite Soft

28. Mar 2018, 23:09 LePukuota LePukuota

Šį kartą Ačiū MK ir rėmėjams už galimybę išbandyti Huggies Elite Soft sauskelnes. Elijas jau visai ne mažiukas, ne už kalnų antrasis gimtadienis, bet su puoduku dar sunkiai draugaujame, tad sauskelnės su mumis nuo gimimo iki dabar naudojamos pilnumoje. Išbandę esame įvairiausių sauskelnių ir turim ką palyginti, o mano berniukas nėra reiklus, neturim jokių odos problemų, tik nemėgsta sauskelnių kelnaičių, jam vis norisi užsegamų ir kai jau reikaliukas atliktas, praneša garsiai, būtinai turiu skubėti pakeisti sauskelnes, o po nakties dažniausiai jau atsikelia sausas. Tikiuosi greitai pereisim į kitą etapą, bet kolkas džiaugiamės turėdami tokį palengvinimą mamoms - vienkartines sauskelnes.

20180328224454-21074.jpg

Džiugu, kad Huggies turi tokias ypatingai švelnias, plonytes sauskelnes. Naujoji pakuotė miela ir žaisminga, su Mike Pukuotuku, ir su daug išsamios informacijos. Na tik sauskelnių skaičius joje miniatiūrinis, kaip vadinu, ilgojo savaitgalio sauskelnės, paprastai perku nuo 50 vienetų pakuotes. Bet gal kam naudinga kelioms dienoms įsigyti tokį (19 vnt.) pakelį sauskelnių - keliaujant, netikėtai atsidūrus ligoninėje ir pan.

20180328225452-23306.jpg

20180328225523-89291.jpg

Huggies Elite Soft neturi jokio kvapo (tuo išsiskiria nuo kitų firmų sauskelnių), yra plonytės, minkštutės ir su labai gerai užsegančiais lipukais. Ko daugelis sauskelnių neturi - tai indikatorius, kai vaikutis pasišlapina, geltona juostelė nusidažo mėlynai. Sauskelnių vidus švelnus su mažais iškiliais burbuliukais, puikiai sugeria skystį, nesušoka, jokių pratekėjimo bėdelių nepasitaikė. Nors sveriam nepilnai 12 kg, bet drąsiai dar galime papilnėti, sauskelnes nenuspaudžia šoniukų, bet puikiai apsaugo nuo pratekėjimo. Išbandžius galime pasidalinti tik pačiais geriausiais atsiliepimais ir rekomendacijomis. Huggies Elite Soft sauskelnės - kokybiškas produktas. :)