Receptų konkursas: Laimėk „Philips Avent" sveiko kūdikių maisto įrenginį „Keturi viename"!

Receptų konkursas: Laimėk „Philips Avent" sveiko kūdikių maisto įrenginį „Keturi viename"!

21. Sep 2021, 09:24 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Mes, mamos, norime, kad mūsų vaikai kasdien gautų ne tik sveiką, bet ir skanų maistą. Todėl neretai tenka pasitelkti savo kūrybiškumą, norint paįvairinti vaiko valgiaraštį, įtraukiant kuo įvairesnius produktus ir leidžiant mažajam ragautojui atrasti naujus skonius.

Jei auginte mažylį, kuriame dar nėra dvejų metukų, tikrai žinote įvairių jo mėgstamų patiekalų receptų, pagal kuriuos kasdien gaminate, jie praverčia ir atostogų ar kelionių metu. Dalyvaukite konkurse ir pasidalinkite šiais receptais. Laimėtojui įteiksime praktišką prizą, kurį įvertins kiekviena mama!

Užsukite į Mamyčių klubo Fascebook paskyrą ir komentaruose dalinkitės savo vaiko mėgstamiausių patiekalų receptais - ingredientais, proporcijomis, gaminimo eiga. Būtų puiku, jei prikabintumėte ir nuotrauką. Vieną laimingąjį išrinksime rugsėjo 27 d.

PRIZAS

PHILIPS AVENT sveiko kūdikių maisto įrenginys „Keturi viename"!

„Philips Avent“ sveiko maisto kūdikiui ruošimo įrenginys padės paruošti namuose skanius patiekalus pagal jūsų kūdikio poreikius.

Gaminkite sveikai naudodami unikalią gaminimo garuose technologiją

Garuose pagamintas maistas yra sveikas. Pritaikius mūsų išskirtinę technologiją garai cirkuliuoja iš apačios į viršų, kad visi produktai būtų tolygiai gaminami neverdant. Išsaugomos naudingosios medžiagos, tekstūra ir gaminimo skysčiai, kad produktai būtų tinkami smulkinimui maišytuvu.

Gaminkite garuose ir smulkinkite naudodami vieną indą

Čia rasite viską, ko jums reikia, kad paruoštumėte maistingą kūdikio maistą naudodami vieną indą. Paruoškite produktus garuose, nukelkite indą ir jį apvertę užfiksuokite, o tada smulkinkite, kol gausite norimos konsistencijos masę.

Kiekvienam etapui, pradedant tyrelėmis ir baigiant gabaliukais

Nuo nepriekaištingai susmulkintų vaisių ir daržovių, iki produktų derinių su mėsa, žuvimi ir ankštinėmis daržovėmis, pasiūlant stambesnės tekstūros maistą. Šis mūsų „keturi viename“ sveiko kūdikių maisto įrenginys bus naudingas kiekviename etape.