LIVINN produktai kūdikiams

LIVINN produktai kūdikiams

11. Nov 2017, 16:59 DžiaugsmoPieva DžiaugsmoPieva

Sveiki,

Šiame įraše pasidalinsiu savo ir mažylio Dominyko įspūdžiais išbandžius LIVINN produktus kūdikiams, kuriuos gavome dovanų dar net nepradėjus rašyti primaitinimo blogo. Dovanų kraitelyje radome trijų rūšių Töpfer ekologiškas košes: pilno grūdo avižų košę kūdikiams nuo 6 mėn., ryžių košę kūdikiams nuo 4 mėn., kukurūzų košę su morkomis kūdikiams nuo 4 mėn. Kad košes būtų valgyti smagiau gavome ir du vienetus Töpfer seilinukų. Dovanas papildė ekologiški Organix Kukurūzų žiedai kūdikiams nuo 7 mėn. bei biodinaminė Lebensbaum arbatą kūdikiams. Kalėdos prasidėjo gerokai anksčiau, mums pasisekė! :)

20171111163439-67014.jpg

Pirmiausia išbandėme košytes skirtas kūdikiams nuo 4 mėn., t.y. ryžių ir kukurūzų su morkomis, nes tada Dominykui buvo tik 5,5 mėn. Jų sudėtyje nėra pieno, glitimo ar pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų), kas mane labai džiugino, nes savo pirmajam vaikui norisi duoti tik tai, kas yra sveika ir geriausia. Labai patogu tai, kad košių nereikia virti – pakanka užpilti vandeniu ar pienu. Labai paprastai paruošiama, tik ne visada pavykdavo išmaišyti iki vientisos konsistencijos. Galbūt dėl to, kad ne visada išlaukdavau reikiamos temperatūros vandens ir kiekį dėdavau iš akies. Taip pat šias košytes galima maišyti su vaisiais ar daržovėmis, labai patogu taip įterpti naujus skonius į mažylio valgiaraštį. Ryžių košę ir kukurūzų košę su morkomis mažylis įvertino teigiamai ir visada noriai valgydavo. Ryžių košė nuotraukoje maišyta su bananais, Dominykui toks variantas labai patiko.

20171111163551-64013.jpg

Kai sulaukėme 6 mėn. paragavome pilno grūdo avižinę košytę, kuri be jokių pagardų mažylį taip pat sužavėjo nuo pirmo dubenėlio. Košės sudėtyje nėra pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų) ir pieno. Turi daug skaidulinių medžiagų, kas labai svarbu ir man pačiai. Aš pati tiesiog alpstu nuo avižinės košės su bananu, tad jaučiau neapsakomą laimę, kad ir mažylis pagaliau gali paragauti, ką mama valgo pusryčiams :) Ši košytė yra su glitimu, bet nuo 6 mėnesių galima duoti ragauti. Visų košių pakuotės yra labai patogios, su sandarinančiu lipduku, o suvartoti jas reikia per 2-3 savaites. Pas mus jos ilgai neužsibuvo :)20171111163952-36153.jpg

Taip pat netrukome paragauti biodinaminės žolelių arbatos, skirtos kūdikiams nuo antros savaitės. Ramina ir balansuoja. Be cukraus ir be dirbtinių kvapiųjų medžiagų. Griežta kokybės kontrolė garantuoja, kad mažylis geria aukščiausios kokybės arbatą, kas kiekvvieną mamą gali nuraminti. Skonis arbatos mažyliui ir man patiko, kvapas tikrai malonus. Tik kol kas nemokame gerti iš gertuvės, tad duodu iš buteliuko. Tikiu, kad arbatėlė nakčiai nuteikia raminančiai. Pakuotė labai graži ir akiai maloni, taip pat patogu, kad kiekvienas pakelis supakuotas atskirai ir yra apačioje skyrelis pasiimti pakelį.

20171111164430-97618.jpg

Kai tik suėjo 7 mėnesiai, t.y. vakar, puolėme ragauti kukurūzų žiedus! :) pirmas įspūdis toks, kad mažyliui nelabai patiko, bet įsiragavęs, suvalgė kelis. Šiandien jau noriai bandė atsikąsti ir įsidėti į burnytę, suprato, kad valgoma ir skanu.20171111164946-63381.jpg

Kukurūzų žiedai skanūs, traškūs, smagūs ir patogūs valgyti pačiam, paragavau ir pati :) Pagaminti su vitaminu B1. Be glitimo ir papildomai pridėto cukraus (sudėtyje yra tik natūraliai susidarančio cukraus). Skaidulinių medžiagų šaltinis. Panašu, kad jau žinau, ką pirksiu mažyliui užkandžiauti, mačiau yra ir kitų skonių, tad skubėsime ragauti.

20171111165305-82528.jpg

Labiausiai džiugino tai, kad produktai yra tikrai geros sudėties ir sveiki, kas labai svarbu patiems mažiausiems ir jų mamoms. Aš pati rinkdama produktus vaikui esu ir būsiu labai išranki, bet matau, kad LIVINN visada galiu pasikliauti!

Aš ir mano Dominykas norime nuoširdžiausiai padėkoti MAMYČIŲ KLUBUI ir REMĖJAMS už galimybę paragauti tokius sveikus, skanius produktus!

DžiaugsmoPieva DžiaugsmoPieva 12. Nov 2017, 18:17 Renata_SG

Ačiū!🌷 čia tas atvejis, kai baigiasi pakuotė ir sakai kodėl taip greit??😀 patys nekantraujam išbandyti kitas to paties gamintojo košytes😀

RenataŪselienė RenataŪselienė 12. Nov 2017, 14:35

Kaip skaniai aprašyta, sulauksime reikiamo amžiaus, ieškosime ir mes šių košyčių 😀
Ačiū už rekomendacijas👍🌷