Papasakokite apie savo pirmąjį susitikimą su naujagimiu ir laimėkite Huggies dovanų!

Papasakokite apie savo pirmąjį susitikimą su naujagimiu ir laimėkite Huggies dovanų!

05. Dec 2021, 20:18 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Konkursas vyksta FACEBOOKE--->> spausk ČIA

Artėjant vienai gražiausių metų švenčių  šv.Kalėdoms, visas esamas ir būsimas mamas tiesiog kviečiame dalintis MEILE! O meilė yra tai, ką turime brangiausio  savo mažutėlius.

Daugelis tėvų pripažįsta, jog vienas gražiausių gyvenimo momentų – kūdikio laukimosi laikotarpis ir tos stebuklingos akimirkos jam gimus, tas pirmasis susitikimas su juo.

Tapę tėvais mes negalime į savo stebuklą atsižiūrėti. Nuo pat pirmųjų kūdikio gyvenimo akimirkų ne tik jį apipilame nesuskaičiuojamu kiekiu bučinių, bet ir imame fotografuoti. Skubame įamžinti kiekvieną mažylio atodūsį, miegą, judesį, tuos miniatiūrinius pirštukus, pirmą nesąmoningą šypsnį ir pan. Juk laikas taip greitai teka...

Tad kviečiame dalintis pirmojo „pasimatymo“ su savo naujagimiu istorija ir pirmomis nuotraukomis (jei nenorite rodyti veiduko, gali būti tik kojyčių, rankyčių nuotraukos) bei parašyti palinkėjimą savo kūdikiui ar kitoms neseniai šeimos pagausėjimo sulaukusioms mamoms.

Kaip dalyvauti:

  • Naujagimio (iki mėnesio amžiaus) nuotraukomis, pirmojo susitikimo su juo istorija ir palinkėjimu (savo mažyliui ar kitoms mamoms ir pan.) dalinkitės Mamyčių klubo Facebook paskyroje;
  • Būtinai parašykite savo ir kūdikio vardą;
  • Konkurse gali dalyvauti ir nėščiosios (papasakokite, kaip įsivaizduojate savo pirmąjį susitikimą su būsimu mažyliu, bei rašykite palinkėjimą);
  • SVARBU: iki pat Kalėdų atsitiktiniu būdu atrinksime po vieną jūsų atsiųstą naujagimio nuotrauką, citatą iš jūsų istorijos ar palinkėjimo bei įrėminsime šventiniame rėmelyje su Huggies logotipu. Šiuo rėmeliu pasidalinsime Mamyčių klubo socialiniuose kanaluose: Facebook, Instagram ir portale.

DĖMESIO!

Šis konkursas nuo kitų skiriasi tuo, jog laimėtojų bus tikrai ne viena ir ne dvi, o 24! Aktyviai dalinkitės kūdikio nuotraukomis/istorijoms/linkėjimais, o mes nuo gruodžio mėnesio pradėsime kasdien dėti atskirus postus su jūsų istorijomis ir foto šventiniuose Huggies rėmeliuose. Tikimės, jog bus 24 rėmeliai iki pat Kalėdų!

Laimėtojoms dovanosime po

Huggies® Elite Soft sauskelnių pakuotę + vilnones kojinytes (kūdikiui iki 1 mėn.)!

Laimėtojos paaiškės gruodžio pab. (datą patikslinsime)!