BROLIUKŲ ŽIEMA: žalios septintojo mėnesio sutiktuvės

BROLIUKŲ ŽIEMA: žalios septintojo mėnesio sutiktuvės

21. Jan 2018, 00:33 kodelcia kodelcia

Sveikutės, 

Nors ir vėlyva naktis, skubu pasidžiaugti, kad mano mažasis Giedriukas jau septynių mėnesių vyrukas!

Prilaikomas sėdi, po lovą marširuoja kaip žuvis po vandenį, didesniuosius brolius apipešioja ir krykštaudamas atsako į kitų klegesį ;) Jau atsirenka žmones, su kuriais bičiuliautis, o kuriuos atsargiai prisileisti ar išvis lūpą patempti, jei netinkama teta/dėdė į rankas paėmė.

Vis dar maitinamas mamos pienuku auga kaip ant mielių. Tiesa, kartą-du per dieną ir košių, tyrelių paskanauja. Nedaug, nenoriai, bet jau parodo, kas patinka, kas nelabai.

Septintąjį mėnesį pasitinkame žali. Žali žali... Nužalinti briliantinės žalumos. Mat nuo užvakar grįžo į mūsų namus vėjaraupiai. Vyriausiajam baigia šašiukai užgyti, tad liga kibo į patį mažiausiąjį. Skauda širdį matant spuogeliais nusėtą visą kūnelį, bet išsisirgsim ir viskas bus gerai. Bent temperatūra aukšta nekankina kaip kad buvo vyresnėliui. O dar vidurinėlis kol kas laikosi. Bene bus ir trečias raundas? Uch... 

Tai tokios tokelės. Nenukabinam nosies ir džiaugiamės sukaktimi! :)

floryte floryte 21. Jan 2018, 20:06

Nemalonus reikalas tie vėjaraupiai. O dar kai ne vienas šeimoje suserga, kiek ištvermės ir kantrybės mamai reikia! Te sveiksta greiciau grazuoliukas😀.

jaldija jaldija 21. Jan 2018, 16:45

Koks gražuoliukas👍
Kuo greičiau praeikite tą žaliąjį etapą🌷🌷🌷

Gintarep Gintarep 21. Jan 2018, 12:26

Super gerai tiko mano panikei sios putos
http://www.eurovaistine.lt/poxclin-vesinamosios-putos-100-ml.html
reikedavo istepti kas dvi valandos kazkurtai, pries tepant gerai buvo nusimaudyti po dusu. Mes pamenu, grazias atostogas turejome vejaraupiu deka, siu putu deka jautemes idealiai. Pamenu, galejome drasiai ir i MK gimtadieni vaziuoti, tik nevaziavome padorumo deka, kad kitu vaikiuku neuzkresti. Tad ir Jums linkiu tokios formos 😀