Žiemos blogas: šventiniai darželio reikalai.. :)

Žiemos blogas: šventiniai darželio reikalai.. :)

03. Dec 2016, 15:58 ODISEJAaa ODISEJAaa

...Ir pradedame rašyti žiemos blogus..

Gruodis ,tai toks metas ,kai visi daug kalba apie šventes,užplūsta švenčių rūpesčiai.

Vienas rūpestėlis:kaip šiemet bus švenčiama pas mus darželyje .... Susirinkimo nebuvo,kažkas nusprendė taip(nesigilinau).  Kalėdų šventė vyks gruodžio 23d. vakare. Vaikučiams bus rodomas ,,Drakoniuko“ teatro kalėdinis spektaklis ,,Kaminkrėtys ir paršiukas“,su jais bendraus ir teiks dovanėles Kalėdų Senelis. (malonumas 5e). Dovanos bus tik saldainiukai,juos perka patys tėvai(už pasirinkta sumą). Man asmeniškai nepatinka,kad bus saldainiai. Ir taip manau per šventes saldumynų pilna visur(namuose,svečiuose)....

Vaikučius aprenkti reikės mėgstamiausios pasakos herojumi. Atrodo ,tai paprasta,bet kai paklausi kuo nori būti ,prasideda: gal princesė,gal fėja, gal sniego karalienė...o gal...nežinau.. Tada spendimas: žiūrėsime kokia suknelę rasime mums laaaaabai patinkančia ir žiūrėsime kas galime būti su ja. Dar reikia išmokti ketureilį prisistatymui.

Į švenę eis netik Vismantė,bet vesimės ir Aistę. Pats metas susipažinti su darželiu ,nes kitais metais teks keliauti į jį.

Štai tokie tie šventiški reikaliukai.

 

                           Kas?

Jau iš miško parnešta

Ir kamputį papuošta.

Ir paaugę ir maži

Šnibžda: ai kokia graži!

Kas jinai galėtų būti?

Šešios raidės: tai eglutė!!!

 

Kaip pas jus bus švenčiama darželiuose???

20161203155730-82344.jpg

:) :) :)

ODISEJAaa ODISEJAaa 05. Dec 2016, 17:27 Gintarep

Nežinau kodėl tokia data parinkta. Ir nera pati geriausia, dar ir valanda 17,30 vakaro. Parvažiuos iš darželio ir po valandos vel atgal važiuosime.

Gintarep Gintarep 05. Dec 2016, 09:18

oi, ta apranga, tai tikrai mamytems galvos skausmas...data kodel tokia velyva? saldainiai, ai kaip nesinori ju... ir taip visi privaisins, o dar cia tevai turi pirkti... as visuomet uz knygeles, kanceliarines priemones ar lavinamuosius rinkinius.

Sonrisita Sonrisita 03. Dec 2016, 23:14

Situacija tokia pati: vaziuos i leliu teatra (+uzsakytas teatro autobusas), vaikui 5 eur ir gaus saldainiu. Nesu ir as uz saldainius, bet berniukas saziningai pasideda i spintele ir po koki viena visiems duoda kadien. Uztai namuose senelis jau nenes jokiu saldumynu. O va su dukrytes saldainiu maisiuku teks kazka gudraut, nes garantuotai nenores pasidet ten, kur pati negali pasiekt...

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 03. Dec 2016, 22:51

Smagu! Bet dėl dovanėlės tai pritariu. Saldainių tikrai apstu bus ir taip...geriau jau kokią praktiškesnę dovaną gauti...

kodelcia kodelcia 03. Dec 2016, 22:32

Pas mus bus bendras renginukas su pradinukais. Grupė ruošia šventinį šokį šalčio tematika. Dovanėlės - saldainiai. Pernai pirkom vienodas dovanėles- dėliones, bet susidomėjimo ja vaikas didelio nerodė.