Žiemos blogas - Nedos pasiekimas :)

Žiemos blogas - Nedos pasiekimas :)

12. Jan 2018, 08:28 kristuliuuxx kristuliuuxx

Labai džiaugiuosi, kad buvau atrinkta, tarp blogerių. :) Visi turime kažkokių tikslų, planų, siekių kuriuos ketiname įgyvendinti, bet vis kas atsitinka ir viskas atsideda kitam kartui. Aš ne išimtis. :) Naujuosius metus nusistačiau kaip startą, kuris padės pasiekti užsibrėžtų tikslų.Bloguose papasakosiu kaip sekasi juos įgyvendinti, taip pat pasidalinsiu savo apmąstymais, mintimis, tikiuosi bus įdomu. :)

Pirmasis tikslas - Nedos atsisveikinimas su čiulptuku.:) 

Čiulptuko dukrytei reikėdavo tik miegui ir ožiukų nuraminimui. Labai dažnai Nedutė jį paslėpdavo taip, kad norint surasti čiulptuką, reikėdavo vos ne namus apversti, dažnai jį palikdavome, ar pamiršdavome pasiimti, tai Nedutė su ašaromis šaukdavo "tiute, tiute" . :) Kadangi dukrytė trečias vaikas šeimoje, tai atsisveikinime su "tiute" turėjau patirties. Planas, buvo toks. kiekvieną dieną, vis pakirpsiu čiulptuko galiuką, tol kol jos nebeliks. Taip ir padariau, nukirpau čiulptuko galiuką, kai Nedutė pasiėmę čiulptuką, žysdama pasivaipė ir ištraukus numetė ant žemės. Pirma naktis buvo truputi nerami, dukrytė ieškojo savo "tiūtės", bet paragavus jos, spjaudavo lauk. Pirmas dvi dienas, po čiulptuko pokyčių, Nedutė, buvo nerami, atrodo tapo jautresnė, bet paskui viskas susitvarkė, čiulptuko nebereikia. :)

Žinoma, buvo labai įdomu kaip dukrytė reaguos kai kitas vaikas turi čiulptuką, bet ji nė nekreipė dėmesio. Tikėjausi, kad atsisveikinimas su čiulptuku, bus daug sunkesnis, bet klydau. :) 

Taigi vieną iš tikslų įgyvendinome, dabar ruošimės kito tikslo įgyvendinimui, apie kurį, papasakosiu kitame bloge. :)

Dovilė 1991 Dovilė 1991 12. Jan 2018, 13:44

Mes su tokiomis problemomis nesusidūrėme, bet atrodo tikrai geras būdas 😛

kristuliuuxx kristuliuuxx 12. Jan 2018, 09:04

Metukai 😀

Kristina B. Kristina B. 12. Jan 2018, 08:52

o kiek jai laiko?