Žiemą pasitinkame su „Žvarbuku"!

Žiemą pasitinkame su „Žvarbuku"!

01. Dec 2021, 16:49 raganeleskisenele raganeleskisenele

Rinkdamasi kosmetiką sau ir ypač dukrytei, visada atsižvelgiu į jos natūralumą bei sudedamąsias medžiagas. Skaitau sudėtį ir iškart atsisakau produktų su parabenais, agresyviais konservantais ar beprotiškai ilgu galiojimo laiku.

Kiti du man svarbūs dalykai – maloni konsistencija ir kvapas. Labai patinka natūralūs eterinių aliejų, gėlių, prieskonių, medaus aromatai, kurie maloniai nuteikia uoslę.

Visus šiuos tris ir dar daugiau dalykų radau Biocos Academy produktuose vaikams. Papasakosiu apie kiekvieną atsikrai, bet iškart pasakysiu, kad visus įsimylėjome iš karto.

Jau prieš kokį mėnesį ieškojau Jonei tepaliuko atšiauriam orui. Pernai išbandėme kelis, bet nei vienas nepatiko taip, kad būčiau pasiryžusi pirkti antrą kartą. Tad taip ir likau nieko neužsakiusi.

Bet tą dieną, kai iškrito pirmasis sniegas, į mūsų namus atkeliavo Žvarbuko tepaliukas. Pirmiausia, žinoma, sužavėjo toks smagus pavadinimas. Antra, labai patogus kompaktiškas indelis, kuris neužima daug vietos kuprinėje, jei prireikia pasiimti į ilgesnį pasivaikščiojimą. Tepaliukas tikrai riebus, bet labai greitai susigeria į odą ir nelieka jokio blizgesio, o pojūtis – labai malonus (juk neiškenčiau neišbandžiusi ir pati).

Kvapas švelnus, vos jaučiamas. Neseniai suidūrėme su atopiniu bėrimu, tad į visus Jonės naudojamus produktus pradėjau žiūrėti per padidinamąjį atsargumo stiklą. Žvarbuko tepaliukas nesudirgino odelės, o grįžus po snieguotų pasivaikščiojimų ji būna gražios spalvos, neišsausėjusi ir švelni.

Be pomėgio suktis virtuvėje Jonytei dar patinka ir grožio procedūros, tad prieš eidama į lauką bei grįžusi iš jo, ji pasirūpina ir savo nosyte. Šiam reikalui išbandėme Varvančios nosytės balzamą. Tepaliukas varvančioms nosytėms yra malonios tvirtos konsistencijos, pagamintas bičių vaiško pagrindu, tad drąsiai galiu duoti mažylei naudoti pačiai, nes žinau, kad ji pirštuku neišsems viso indelio.

Mus abi užbūrė ir malonus medaus, rozalinų, mairūnų kvapas. Sudėtyje yra jonažolių, kurios puikiai gydo uždegimišką, sudirgusią odą, ypač slogos metu. Tiesa, ji mūsų dar neužklupo, bet tikimės, kad su šiuo profilaktiškai naudojamu kremuku, pavyks išvengti į mažas noytes lendančių virusų.

Taip pat išbandėme medetkų emolientą. Nuo seno žinoma, kad medetkos – augalas gydantis įvairiausius uždegimus, taip pat ir odos sudirgimus. Tačiau šiame kreme gausu ir kitų priedų: kokosų ir šaltalankių aliejų, pantenolio, vitamino E. Kremas malonios konsistencijos, su patogiu dozatoriumi, su vos jaučiamu švelniu aromatu.

Naudojame kas vakarą po maudynių visam kūneliui tepti arba tuomet, kai aš tepu rankas savo kremu, o mažoji dama taip pat nori elgtis kaip mama. Jau įsitikinau, kad gali teptis kelis kartus per dieną, nes nuo kūdikystės tinkantys produktai nedirgina jautrios odelės, ji lieka minkšta ir švelni.

Ir galiausiai papasakosiu apie Ramios mamos natūralų aromaterapinį balzamą su ylang-ylang, ramunėlių, bergamočių ir mano mėgstamiausio santalo aliejais. Tiesa, čia galioja pasakymas: „ramus vaikas – rami mama“. Nes balzamu riešus tepame ir uostome abi. Aromatas užburia ir nukelia į citrusais kvepiančią vasarą.

Mums labai patiko išbandyti produktai, tad užsukome ir į Biocos internetinį puslapį-parduotuvę. Ten puikių dovanų (nes juk artėja Kalėdos!) galima rasti kiekvienam: nuo mažiausio iki vyriausio šeimos nario. Ir net augintiniams. Priemonių ir jų rinkinių pasirinkimas tikrai gausus, produktai natūralūs, o greta pateikti išsamūs aprašymai. Jau žinau, kad man patiks eteriniai aliejai mūsų kvapų difuzoriui. Taip pat knieti išbandyti dekoratyvinės kosmetikos gaminius, o į hidrolatų skyrelį bijau net užsukti, nes norėsiu visų!

Ačiū Biocos Academy ir Mamyčių klubui už progą susipažinti bei pamilti puikius produktus!

jaldija jaldija 01. Dec 2021, 17:59

Kiek nuostabių produktų ❤