ŽIEDĖ tarp žiedų

ŽIEDĖ tarp žiedų

25. Jul 2017, 15:41 JurgaMi JurgaMi

Visą mėnesį testavau ir mėgavausi vaistinėje gaminamu ŽIEDĖS serijos kremu nėščiosioms ir žindyvėms.
Esu ir anksčiau naudojusi ŽIEDĖS produktų, bet šis pranoko mano lūkesčius ‼ Šis kremas išties nuostabus: puikios konsistencijos, natūralaus kvapo, lengvai įsigeriantis, nepaliekantis riebių dėmių, giliai maitinantis.

20170725151733-57424.jpg

ŽIEDĖ kremas Nėščiosioms ir žindyvėms gaminamas naudojant ekologiškas žaliavas. Kremo sudėtyje gausu  aliejų: nakvišų - gerina odos medžiagų apykaitą, atjaunina, saugo odą nuo senėjimo ir žalingo aplinkos poveikio. Be to, nakvišų aliejus naudingas sergantiems dermatitu, žvyneline, slopina alergines odos reakcijas, egzeminio pobūdžio odos pakenkimus, mažina odos paraudimus ir niežulį; makadamijų - aprūpina odą neprisotintomis riebalų rūgštimis ir lipidais, kurie reikalingi drėgmės ir riebalų apykaitos harmonizavimui. Puikiai reguliuoja drėgmės ir riebalų balansą, drėkina ir saugo nuo išdžiūvimo. Gerai prasiskverbia į giluminius odos sluoksnius, stimuliuoja ląstelių atsinaujinimo procesus, teigimai veikia epidermio sluoksnį, taigi stabdo senėjimą, suteikia odai tamprumo, palaiko jos tonusą ir atjaunina; stiprina odos apsauginį sluoksnį, suteikia elastingumo, atlaso pojūtį ir minkština; jojobos - pasižymi priešuždegiminiu poveikiu – dėl šios savybės jis padeda esant odos infekcijoms, lėtina odos senėjimo procesus ir nuramina sudirgusią odą, gydo aknę. Drėkina odą, mažina raukšlių žymes ir neleidžia susidaryti naujoms, mažina randus.
Kremo sudėtyje taip pat yra kilniosios blezdingūnės ir  levandų gėlių vandens, vaško,  anibos, pelargonijų, santalo, bosvelijų ir citrusų eterinių aliejų.

20170725153118-21179.jpg

Kremą Nėščiosioms ir žindyvėms bandžiau ir veidui, ir kūnui. Didžiausią poveikį odai pastebėjau jį tepant ant drėgnos odos. Ypač patiko jį naudoti po vonios, kai oda būna ne tik drėgna, bet ir suminkštėjusi, atsivėrusiomis poromis: oda tiesiog gėrė kremą ‼
20170725153423-80526.jpg

Kadangi mūsų namuose gyvena ne tik mažas vyriškis, bet ir panelė, kuri labai mėgsta mėgdžioti mamą: lakuoti nagus, pudruoti veidą bei tepti jį kremais, ŽIEDĖ kremas turėjo pačią didžiausią gerbėją :) Be baimių ir nuogąstavimų dukrai buvo leista naudotis kemu, nes  nebuvo baisu nei dėl parabenų, nei dėl konservantų, nei dėl sintetinių kvapų ar dažiklių :) Tai puikus produktas mūsų odai ‼