Vasaros pradžia su Juara

Vasaros pradžia su Juara

08. Jun 2020, 22:37 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Vasara prasidėjo. Ir prasidėjo ji nuo malonios staigmenos nuo MK ir  Juara.lt.  Taip sutapo, kad kaip tik tuo metu, kai Mamyčių klubas paskelbė gegužės blogų apdovanojimus, aš apsipirkau Juaroje, tad gavau beveik vienu metu ir dovaną, ir savo užsakymą. Tad, jei jūs ne prieš, pakalbėsiu ne tik apie rankų kremą Omnia Botanica, kurį gavau dovanų, bet ir dar kelis atradimus, kurie gal ir jums pravers.

Taigi, ačiū Juarai ir Mamyčių klubui už rankų kremuką. Aš turiu labai sausą odą ir mano rankos, kurios dažnai plauna, skalbia, trina, valo, ir vis kažką dirba, tikrai atrodo ne itin elegantiškai. Sausėja, trūkinėja oda, ir žinot, gal tai kažkokia genetika, būdinga sausaodėms, bet mano rankos visada atrodė "vyresnės" už mane. Pamenu, net mokykloj kai kas stebėjosi, kokios "senos" mano rankos. Delnai išvagoti begalės linijų, bet na... čia jau anatomija, o pačios rankos tikrai kartais nuo sausumo atrodo kaip senutės. Tad jas būtina drėkinti, maitinti ir saugoti. Jaunystėje labai kompleksavau dėl to. Dabar suprantu, kad be reikalo. Reikia tik tinkamos priežiūros, ir tai, ką pataisyti įmanoma, bus pataisyta.

Na štai kad ir dovanų gautas Omnia Botanica drėkinamasis rankų kremas su arganų aliejumi.
Kremas iš natūralių žaliavų (100%) su arganų aliejumi. Jis skirtas naudoti kasdien, tinka ir jautriai odai. Aprašyme teigiama, kad naudojant pastoviai oda tampa minkšta, švelni it šilkas. Nežinau, kaip bus po ilgo laiko, bet pasitepus tikrai oda atrodo geriau - sudrėkinta, švelni. Kremas kvepia labai švelniai, ir labai greitai susigeria.


Sudėtis labai džiugina: arganų („Gyvenimo medžio“) aliejus puikiai maitina, drėkina, ramina, minkština odą, neriebindamas jos, gali veikti kaip stiprus antioksidantas, saugoti ir stiprinti odos lipidinį barjerą, dėl šių savybių stabdomas ląstelių senėjimo procesas. Cha! Būčiau tokį turėjus mokyklos laikais, nebūčiau turėjus ko komoleksuoti.
Arganų aliejuje yra 80% nesočiųjų (poli ir mono) riebiųjų rūgščių, savo struktūra panašių į žmogaus ląstelių struktūrą, Omega 6 ir Omega 9, vitaminų A, E, F.  Tikrai labai geras dalykas. O aš kažkodėl visada galvojau, kad arganų aliejus iš esmės tinka tik plaukams.
Dar sudėtyje yra ramunėlių ekstrakto, kuris saugo nuo uždegimo,  skatina ląstelių atsinaujinimą; alavijo ekstrakto, kuris ramina ir drėkina odą. Airiškos kerpės ekstraktas gali skatinti ląstelių aktyvumą, padėti odai išsaugoti drėgmę.
Na va toks šaunus prizas iš Juaros ❤


O jei įdomu, ką pirkau ir išbandžiau, kviečiu skaityti toliau :)


Iš tiesų tai pirkau įvairių kaukių veidui, emulsiją plaukams, šilką kojoms (mačiau, kad kažkurios iš jūsų gavo jį dovanų, pati dar nebandžiau, tad laukiu atsiliepimų). Beje, ten tuo metu, kai apsipirkinėiau, buvo daug nuolaidų, gal dar liko?


Išbandžiau šviesinančią paakių kaukę:


HQ kaukė šviesinanti patamsėjusius paakius
Tai ir kremas, ir kaukė viename. Ji padeda atpalaiduoti akių vokus, išlyginti odą aplink akis, sušvelninti patamsėjimus po akimis.
Tepti kremą-kaukę reikia aplink akis, švelniai masažuoti, kol visiškai įsigers. Aktyvūs ingredientai: šeivamedžių ekstraktas, ryžių ir sojos baltymai, išskirtinis kompleksas veiklių komponentų, stipriam odos drėkinimui.
Vieno pakelio užtenka keliems kartams. Na, nusipirkau, kelis pakelius, kad poveikis būtų ilgalaikis, bet man pasirodė, kad efektas yra jau po pirmo karto. Akys nebeatrodė tokios įdubusios. Bandysiu ir toliau.

Pirkinys, kuriuo itin džiaugiuosi -
Seward mediter NUTRIVE drėkinamoji emulsija iš Helen Seward plaukų priežiūros linijos.


Intensyvi drėkinamoji emulsija sausiems, pažeistiems ir nepaklusniems plaukams. Aprašyme teigiama, kad kondicionuojančios medžiagos gerai minkština plaukus, daro juos lengvai iššukuojamus, panaikina statinį jų krūvį.
Emulsija maitina, drėkina ir tiesina plaukus jų neapsunkindama, suteikia purumo.
Aš čia užkibau už žodžio TIESINA. Mano plaukai linkę banguoti. Ne garbanotis, kas būtų miela ir gražu, o banguotis. Nei trys, nei devyni. Tai va, ši priemonė realiai padeda! Išsiploviau galvą, pasitepiau, su šepečiu pašukavau, išsidžiovinau. Ir plaukai tiesūs! Aiškų, galima buvo skirti daugiau laiko ir suformuoti šukuoseną, bet va, prašau - efektas.

Gale šiek tiek banguoja. Tik todėl, kad ten pati nelabai matau ir nelabai gerai iššukavau serumą. O šiaip pravaikščiojau taip tris dienas iki sekančio plovimo. Ir viskas puikiai. Tik bangelė nuo plaukų gumytės :) Dėl statinio krūvio, tai nelabai pasiteisino. Šukuojant visgi šiek tiek įsielektrina. Bet labai patenkinta pirkiniu.

TIESŪS!


Pakuotė - 30 ml. Pagalvojau, kad greitai susinaudos. Grįžau į Juara.lt, norėjau dar užsisakyti, bet neberadau...  tačiau įvedus Helen Seward, parodo daug įvairių priemonių. Tarp jų radau tiesinantį serumą, šampūną ir kaukes.  Vėl nesusilaikiau, užsiskiau.
Žinote, kas yra Juaroje tikras WOW? Aptarnavimo greitis! Aš net neregistruotas vartotojas. Užsakymus darau vakarais, arba arti darbo laiko pabaigos. Ir nepaisant to, abu kartus užsakymus gavau į paštomatą jau kitą dieną! Greičiau būtų tik nueiti į fizinę parduotuvę ir nusipirkti pačiai  ?
Tai va, patys šilčiausi atsiliepimai! Negalėjau nepasidalinti!