VASAROS GIDAS: Belmonto batutų parkas

VASAROS GIDAS: Belmonto batutų parkas

18. Jul 2020, 11:02 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Sveiki atvykę į VASAROS GIDĄ 2020

Adresas:

Belmonto g. 17, Vilnius,

Darbo laikas:

Kasdien nuo 12 val. iki 21:30 val. 

Kaina - 5 eurai vaikui, laikas neribojamas. Nemokamai tik kūdikėliams, o už savo dvimetinuką jau mokėjom, nors pernai už metinuką nereikėjo. 

Kas naujo? 

Pernai susimokėjom ir niekas nieko netikrino. Šiemet vaikams uždėjo apyrankes, kad galėtume išeiti ir vėl grįžti.

Nauji batutai visai mažiukams. Jie pastatyti atskirai ant kalvelės ir papildomai aptverti. Yra atskiras įėjimas. Manau, tai dėl saugumo, kad mažyliai tikrai nepasimestų.

Na o senieji batutai vis tie patys, šiek tiek pavargę, bet vaikams patinka. 

Yra tinklinio aikštelė, futbolo vartai, krepšinio lankas, mini supynių aikštelė mažiukams, supynės vaikams ir patogūs gultai tėveliams. Šalia esančioje parduotuvėlėje, kur parduoda bilietus, galima įsigyti gėrimų ir ledų, yra toitoi tipo tualetas.

Kaip visada, vaikai buvo patenkinti ir laimingi. Vyresnėlis dūko iki kol visai nusivarė nuo kojų ir pakeliui namo vos užmigo. Buvom kažkur nuo šešių vakaro iki beveik uždarymo. Ilgiau maniškis turbūt ir neištvertų ? 

Taigi, vaikams, kurie mėgsta batutus, labai smagi pramoga, o tėveliams yra galimybė pagulėti ir paulsėti. Kodėl tik galimybė? Todėl kad faktiškai ilsisi ne daug tėvelių, kiti bėgioja paskui savo atžalas. P.S. niekam nesakykit, bet aš pati čiuožiau nuo batuto čiuožyklos. Sūnus prašė ?