Vasara „Uno parke“

Vasara „Uno parke“

21. Jun 2022, 19:24 Gintarep Gintarep

Taip, taip mes „Uno parke“ . Ech, buvo geri laikai su „Mamyčių klubu“ - galėjome ne tik daryti ką mėgstame (rašyti ir keliauti), bet už tai gauti ir prizus.

Toks prizas - „Uno parke“ laipynės.

Štai mes čia! 

Tiesa,metų senumo laimėjimą - kvietimą buvau pamiršusi, ir "užkasusi".

Tvarkiau pašto dėžutę, kuomet dukrelė pasakė, kad mes esame prizo neatsiėmusios, radau kitą(vieno ieškojau, kitą radau) - laipynes, kurias MK dovanojo už "Vasaros gidą". Parašiau parkui, nieko nesitikėdama. O čia bac, net realiame laike įkrenta laiškiukas, kad "paliks šeimos kvietimą Vilniaus "Uno parke ".

Valiooo!

Pranešu dukrelei. 

Panelytė sulaukia kuomet jos geriausia draugė irgi įstos į Dailės mokyklą ir panelytės pradeda įsimintiną įvykį įamžinti padangėse.

Tos 2 valandos taip greitai praskriejo, kad net netilpome į limitą. Matyt mergaitės galėtų visą dieną taip pramogauti.

Mergaitės nors pavargo, bet labai buvo laimingos.

Ačiū Mamyčių klubui ir "Uno parkui".

Nuostabus parkas:ir trasomis, ir darbuotojų paslaugumu. Po karantino atsirado naujovių ir galbūt mūsų pačių požiūris į gyvenimą pasikeitė. Labiau išmokome mylėti šią dieną, nieko nesitikėti iš rytojaus.

Mylim gyvenimą ir jame Mamyčių klubą ?

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 22. Jun 2022, 09:27

Geras, Gintare, puiku, kad pasinaudojote kvietimu ir šaunuoliai UNO parkas, kad netaikė "senaties" 😀 cha cha Tai įstojo į Dailės mokyklą Birutė, ot šaunuolė. Pala... gi šiemet baigė muzikos mokyklą, jei neklystu?

floryte floryte 22. Jun 2022, 00:09

Oi, smagumėlis! Pati seniai medžiuose besikarsčiau - reikėtų kada pakartot!?