Jei skaniai gamini, pasidalink savo receptais ir su „Mamyčių klubu“.
Reikės:
400 g varškės
3-4 kiaušiniai
7-8 šaukštai miltų
4-6 šaukštai cukraus
1 arb.š. kepimo miltelių
aliejaus virimui
1 arb.š. vanilinio cukraus
cukraus pudros
Paruošimas
Sutriname varškę, išplakame kiaušinius su cukrumi, supilame į varškę, dedame miltus, kepimo miltelius ir vanilinio cukraus. Viską gerai išmaišome.
{pic:1}
Įkaitinkime aliejų puode tiek, kad apsemtų spurgeles. Kol aliejus įkaista, formuojame iš varškės rutuliukus ir dedame juos į gerai įkaitintą aliejų.
{pic:2}
Verdame tol, kol gražiai apskrus.
{pic:3}
Skanaus!
Spurgeles galime apibarstyti cukraus pudra.
Lina Lipnickienė
as ir tokias kepu,labai patinka
Labai skanios spurgytes,net mano mazoji valge,nors pries pyragus ir varske grieztai protestuoja
Oi kaip skaniai atrodo,reikes ir man pabandyti,nes kiek kartu kepiau tai vis iseidavo prisigerusios riebalu...
reiks snd pabandyti,nes labai jes megstu
Daznai gaminu is warskes, bet spurgas buwau pamirsus. Priminet 😉
skanu buvo
skanumelis, labai patiko
Puikus receptukas 😀 jau ir išbandžiau , labai skanios gavosi net apasivalgyt galima 😀
niam niam...😀
skanios 👍
😃
oi,kaip uzsimaniau...
reiks isbandyti.. 😉
skanu
as taip pat kepiau tokias spurgeles, visiems kas ragavo labai patiko 😉 😛
jeigu visos kepa,reiks ir man pabandyti 😀 nustebinsiu savo vyra 😀
labai skaniai atrodo...as tokius irgi megstu daryt savo vaikuciams it vyrui...😉
labai skaniai atrodo,ryt as virsiu😀
Labai gardzios
labai skanios, siandien vireme😀