Vaiko auklėjimo būdai (trumpasis prisistatymas)

Vaiko auklėjimo būdai (trumpasis prisistatymas)

13. Jan 2016, 14:12

Sveiki gerbiamieji forumo skaitytojai bei Blog’ų rašytojos. Pirmiausia noriu padėkoti, kad galiu rašyti savo sukurtą Blog’ą.

Mūsų nuostabią šeimą sudaro trys nariai: mama Kristina, tėtis Audrius ir svarbiausias vyrutis Jonis. Dar turim netradicinnetradicinę katę Džo. Mažajam vyrukui metai ir septyni mėnesiukai suėjo. Jau didukai mes.

Kilo mintis, kad pats laikas pasidalinti Vaiko auklėjimo būdais. Kai nebuvau mama skaičiau pedagogines knygas, domėjausi vaikų auklėjimu. Dirbau su vaikais, padėdavau jiems adaptuotis. Pasidalinsiu kiek ko kam ir kaip sekėsi įdiegti. Apibendrintai, neišsiplečiant pasidalinsiu savo maža patirtimi.

Vaiko auklėjimo būdus reikia stengtis pritaikyti žinant koks vaikučio charakterio tipas. Jau nuo metukų galima pasidaryti tam tikras įžvalgas ir bandyti taikyti auklėjimo būdūs atmetimo tvarka arba bendradarbiaujant su pačiu.

Taipogi paminėsiu apie mergaičių ir berniukų auklėjimo ypatumus, neteisingo auklėjimo pasekmes bei palaikymo/supratimo svarbą vaikui, kurią gauna iš tėvelių.

Šiandienos mano trumpasis prisistatymas eina link pabaigos. Ruošiuos kitai savaitei įdėti straipsniuką J Na o dabar mums Mamos ko gero gerai žinomas sakinys:Einu šildyt pienuko J Iki ir ačiū, kad skaitėte.