Mano šeimoje ne visi mėgsta triušieną, bet vis bandau atrasti receptą, kuris įtiktų visiems.
Ir štai, galėčiau sakyti, beveik jau radau.
Taigi, mums reikės:
*Triušio
*200 gramų grietinės
*Dviejų morkų
*Dviejų svogūnų
*2 skiltelių česnako
*Šiek tiek druskos, pipirų ir petražolių
*Šiek tiek miltų mėsos apvoliojimui
*Apkepimui šiek tiek sviesto
Triušį supjaustome dalimis, pasūdome, apvoliojame miltuose ir apkepiname svieste.
Keptuvėje pakepiname morkas su supjaustytomis česnako skiltelėmis, sudedame smulkiai pjaustytus svogūnus, vėl apkepiname. Sudedame į puodą su triušiena.
Užpilame vandeniu, dedame petražolių ir troškiname apie 40 minučių. Baigiant troškinti, įdedame grietinę (arba grietinėlę). Aš troškinant dar įmečiau pankolio, dėl skonio.
Mėsytė gavosi labai švelni ir minkšta. Gaminau su grietinėle, todėl skonis labai švelnus.