TOKIA MŪSŲ KASDIENYBĖ. Trečioji pamokėlė suaugusiems - padėkliukų gamyba.

TOKIA MŪSŲ KASDIENYBĖ. Trečioji pamokėlė suaugusiems - padėkliukų gamyba.

22. Nov 2021, 10:54 jaldija jaldija

Trečiasis užsiėmimas suaugusiųjų mokymosi savaitėje buvo padėkliukų gamyba.
Pats paprasčiausias darbelis, atliktas tiesiog iš nieko ir minimalių pastangų dėka. Tokius darbelius puikiai galima atlikti su vaikais, galbūt pasisemsite idėjų ir  sukursite jaukumo namuose.
Reikia kartono, virvelių likučių, karštų klijų ir tiesiog ko nors - papuošimui.


Gamyba: tiesiog sukti ir klijuoti virvelę prie kartono. Aišku, gėda pripažinti, bet tikrai nesigavo labai gražiai, reikėjo tai atlikti krupščiau, nes arba virvelė lygiai nenugula, arba lijų per daug užsitepa ir jau vaizdas susigadina.
Padėkliukus jau pačioje gamybos vietoje išbandėm.

Paprastai vaikai neša darbelius parodyti tėvams,bet visai smagu parnešti ir parodyti sūnui ne visai idealų darbelį.  Dabar jau sūnus sako: gražu. Ir arbata patampa skanesnė.

Nors iš tiesų, šį kartą man atradimas buvo ne darbelių gamyba, bet žmonės, kuriuos  sutikau pamokėlėje.
Viena moteris (pensininkė) atsinešė parodyti savo tapytus paveikslus. Kaip ji pasakojo, niekada nepiešusi, nesimokiusi dailės meno, tiesiog per karantiną norėjusi kuo nors užsiimti, kad nebūtų taip liūdna. Kaip gera sutikti tokius žmones, nedejuojančius,neieškančius kaltų, o kažką darančius, kad situacija neatrodytų tokia liūdna ir baisi.



Pamokėlė vyko nedidelėje kaimo bibliotekoje.Ši siena išpiešta, čia dirbančios bibliotekininkės. Ir vėl galima gėrėtis ir didžiuotis tokiais žmonėmis, kuriančiais grožį ir jaukumą ne tik sau, bet visiems čia besilankantiems.

 

Simonadub Simonadub 25. Nov 2021, 23:50

Labai , labai gražu

kodelcia kodelcia 24. Nov 2021, 22:59

Gražu ❤

Gintarep Gintarep 23. Nov 2021, 19:07

O koooooks grožis ???