Išbandėme naują tinginio receptą. Patiko, bandysim tikrai dar ne kartą. Pagaminimas itin greitas ir paprastas.
Privalumai, kad tai vieno kąsnio skanėstai, nereikia pjaustyti., nereikia laukti kol sustings. Pagaminus galima iš kart valgyti. Skonis kitoks, neįprastas. Be abejo ir sudėtis nėra tokia kaip įprasto tinginio.
Reikia:
200 g. gaidelio sausainių ar panašių
150 g. maskarponės
2 šaukštai cukraus pudros
2 šaukštai kakavos
30 g pieno.
Sausainius sumalti. Porą šaukštų trupinių atidėti sausainukų apvoliojimui.
Viską sumaišyti, suformuoti ir apvolioti trupiniuose.
Laikyti šaldytuve.
Skanaus.
Oi nuostabus šis receptas. Panelytė panašiai darė, tik kakavos nedejo, ir dėjo savo keptus sausainius, kurių jau nesinorėjo, nes norėjo tik kepti, o ne valgyti.