TOKIA MŪSŲ KASDIENYBĖ. Grybų fotosesija...

TOKIA MŪSŲ KASDIENYBĖ. Grybų fotosesija...

22. Sep 2020, 22:31 jaldija jaldija

Kai nevalgai grybų, o grybauti vis tiek norisi, belieka daryti grybų fotosesiją.
Tokia ta mūsų keistuolių šeima, kurie visiškai nevalgo grybų.
Nors aš pati gimusi ir augusi grybų karalija vadinamoje dzūkijoje.
Paskutiniu metu tik ir tegirdėsi apie grybautojų sėkmes ir nesėkmes ir nesuskaičiuojamus baravykų laimikius.
Tad ir mes susigundėme patraukti ieškoti baravykų ir visokių kitokių jų giminaičių.
Kai neturi tikslo kuo daugiau prisigrybauti, gera tiesiog pavaikštinėti miške ir patupinėti prie kiekvieno rasto grybo, norint ne nupjauti  jį, o tiesiog nufotografuoti.


Galim pasirodyti iš vis juokingi, bet bevaikštinėdami ir beieškodami įvairių grybų labiau pasigedome musmirių nei baravykų. Jų labiau ieškojom...

 
Kiekvienas grybas mums buvo ir gražus ir įdomus.



Bet rasti baravyką tai kiekvieno grybautojo svajonė ir pasididžiavimas. Tai be abejo, mes džiūgavom jų radę., Nes juk vaidinom tikrus grybautojus.

Tokių pasivaikščiojimų metu bandom pagilinti ir savo žinias. Napažįstam visų grybų, bet prieš einant į mišką Airidas pasirūpino vaizdine medžiaga ir bandė mus supažindinti su visais rastais grybais. 

floryte floryte 23. Sep 2020, 19:09

Jei ne tie grybai, daugelis žmonių ir nesuprastų, kokius nuostabius turime lietuviškus miškus! O grybai - net ir nevalgomi - tokie gražūs! Aš tai esu prie tų valgančių grybus. Ir mano vaikas beprotiškai mėgsta valgyti grybus!

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 23. Sep 2020, 10:35

O kaip faina.. aš irgi rušiuosi grybauti, na bent pasivaikščioti po mišką ieškant grybų (jei jų dar liko, nes FB mirga nuo grybų nuotraukų jau geras mėnuo) 😀

RenataŪselienė RenataŪselienė 23. Sep 2020, 10:11

Šiemet ir mes po nežinau kiek metų pertraukos grybavom, kaip aš jau to pasiilgau❤️ bet mes iš valgančių, tai azartas dar tas kas kartą renkant grybus☺️

Gintarep Gintarep 22. Sep 2020, 22:41

Ne Jūs vieni tokie?Mano panikė irgi nevalgo grybų, o mes labiau mėgstame grybauti, nei valgyti. Nesakau, kad ne valgome, bet labiau mėgstame grybauti, nei valgyti ?P. S. Nuotraukos nerealios ❤️?