TOKIA MŪSŲ KASDIENYBĖ. Dovanų pakavimas.

TOKIA MŪSŲ KASDIENYBĖ. Dovanų pakavimas.

19. Dec 2020, 22:25 jaldija jaldija

Nors Kalėdos šiemet kitokios, neatsisakome savo tradicijos dovanotri dovanas. Mažas dovanėles, parinktas pagal kiekvieno poreikius, kai kurios valgomos, kai kurios skaitomos, kai kurios skirtos žaidimams. ir visokios kitokios.
Kokia bebūtų dovanėlė, ji būtinai turi būti supakuota. Kitaip neįsivaizduojame dovanos pateikimo.Mūsų šeimoje dovanų pakavimas prilygsta eglutės papuošimui,. Tai dalis kalėdinės dvasios.
Nesiruošiame dovanų įteikti kontaktiniu būdu, tam pasitarnavo paštas ir  paštomatai. O kai kurias teks nuvežti ir padėti prie durų. Visai smagu, nes tapsime tikrais Kalėdų nykštukais.
Todol šiemet dovanas supakavome kaip niekafda anksti.
Dar įtakos turi ir tai, kad šeimoje mažų vaikų nebėra, nereikia laukti ateinančio naktį Kalėdų senelio, dovanos saugiai gali gulėti po eglute ir būti kalėdine dekoracija.

Kad gražiai supakuoti dovanėlę geriausiai naudoti dėžutes, kasmet prikaupdavau įvairių pakuočių. Šiemet dėžučių užsisakiau iš pakavimo prekėmis prekiaujančios internetinės parduotuvės. Likau labai patenkinta, paprastomis, nebrangiomis ,bet puikiomis dėžutėmis.
Dėžutes gavome štai tokiame pavidale, Airidas turėjo veiklos, kol  jas sulankstė.

Pakavimo popierių naudoju jau kelinti metai tokį patį, perkamas rulonais parduotuvėje Office day. Tą patį ruloną naudoju jau ne pirmi metai, net nepamenu kiek ten buvo metrų 20 - 30, bet daug, ir ne taip greitai jis baigiasi.
Tvirtas, gerai lankstosi, ir galima dekoruoti kaip sugalvoji.
Sutvirtinimui naudoju dvipusę lipnią juostelę, ji mums pasitarnauja tartum klijai. Priklijuoja kur reikia ir nelieka jokių išorinių žymių.
Šiemet puošiau  itin paprastai. Karpiau  nuo senesnių metų likusio dovaninio popieriaus juosteles. Turėjau nedidelį gabalėlį, bet jo dar ir atliko.
Peržiūrėjus lobių skrynelę, radau tokių medinių žaisliųkų, ant kurių surašėme  vardus kam skirta dovanėlė.

Visai smagu prisiminti kaip dovanas pakavome ankstesniais metais. Daugybės dovanėlių papuošimai vaikų rankų darbo, panaudodavom įvairius jų darbelius.



Smagaus švenčių laukimo jūsų šeimoms, ir dosnaus Kalėdų senelio.

floryte floryte 21. Dec 2020, 21:34

Kaip gražiai! Gražiai supakuota dovanėlė, kad ir smulkmena, įgyja visai kitą vertę!?

Simonadub Simonadub 20. Dec 2020, 11:33

Labai gražu

Simonadub Simonadub 20. Dec 2020, 11:33

Aš dar nesupakavau o Laiko vis mažiau ??

Gintarep Gintarep 20. Dec 2020, 10:55

Kaip aš dievinu pačių gamintas ir pakuotės dovanas?❤️

Gintarep Gintarep 19. Dec 2020, 23:50

Fantastika??Labai, labai pas Jus jauku ir miela❤️