TEN, KUR VAIKAI: vietoj įžangos

TEN, KUR VAIKAI: vietoj įžangos

14. Sep 2017, 15:57 Liucyte Liucyte

Sveikos, mielosios MK mamos,

Esu mama Erika, MK puslapyje pasirašanti slapyvardžiu Liucyte. Nesu jau labai šviežia naujokė: prie nuostabaus ir tikrai unikalaus Mamyčių klubo prisijungiau dar 2014 metais. Tais pačiais metais susilaukiau pirmagimio Antano, kuriam dabar jau visi treji ir kuris yra labai linksmas ir draugiškas darželinukas :-) Mamyčių klube esu rašiusi blogus pavadinimu Laikas su metinuku, kuriuose pasakojau, koks mano laikas su sūneliu, ką naujo per savaitę mudu nuveikdavome, atrasdavome, pamatydavome, išmokdavome, sukurpdavome ir pan. Paskui, maždaug metus, buvau pabėgusi iš Mamyčių klubo, mat, Antanukui sulaukus dvejų, grįžau į darbą ir įsisukau į profesinės veiklos sūkurį... Ilgainiui viskas po truputį stojosi į savo vietas: Antanas priprato prie darželio, aš susidraugavau su darbo rutina ir supratau, kad laisvalaikiu labai noriu rašyti apie vaiko auginimo kasdienybę ir iššūkius, fiksuoti ir fotografijomis, ir tekstu, kaip auga mano pipiras, kaip jam sekasi perprasti jį supantį pasaulį ir mokytis įvairių dalykų; taip pat kaip aš, kaip mama, augu ir bręstu ir kaip man sekasi laikyti didįjį motinystės testą...

Kokia mūsų šeima? Žingeidi, mėgstanti lankytis įvairiuose renginiuose, skaityti knygas, klausyti muzikos, ir keliauti. Tiesa, be manęs ir Antano, mūsų šeimoje dar gyvena tėtis Marius :-) Birbynininkas, romantikas, tikrai labai labai geras tėtis. Beveik supertėtis! Jei ne jis, Antanas iki šiol nežinotų, kas yra lietuvių liaudies instrumentas ir kaip jis skamba... Na, bet manieji blogai šį rudenį bus ne apie tėtį... :-) Apie ką? Ogi:

-- apie namus, kuriuose auga vaikai;

-- apie renginius, kuriuose lankosi vaikai;

-- apie vietas lauke, kuriose lankosi/būna vaikai;

-- apie įstaigas, kuriose mokosi/yra auklėjami vaikai;

-- apie maitinimo įstaigas, kuriose lankosi vaikai;

-- apie maistą, kurį valgo vaikai;

-- apie veiklas, kuriomis (noriai ar nelabai) užsiima vaikai.

Juk TEN, KUR VAIKAI, daug temų rašiniams ir pokalbiams, tiesa? Tad šį rudenį aš rašysiu ir su jumis kalbėsiuosi! :-)

Iki!

Liucyte Liucyte 15. Sep 2017, 11:25

Ačiū visoms! 🌷 Labai smagu būti šios šaunios mamų bendruomenės nare 😀

Dovileab Dovileab 14. Sep 2017, 20:53

Panašaus amžiaus mūsų vaikučiai, tai ir dalyvavimo Mamyčių klubo gyvenime istorijos panašios 😀. Bus labai smagu skaityti Jūsų tinklaraštį 😀!

ODISEJAaa ODISEJAaa 14. Sep 2017, 20:25

👍😉

floryte floryte 14. Sep 2017, 20:25

Labai lauksim Jūsų blogų😀🌷🌷🌷. Mes kažkaip tuo pačiu metu atsidūrėme MK😉

jaldija jaldija 14. Sep 2017, 20:08

👍🌷