Sustok, akimirka

Sustok, akimirka

02. Jan 2019, 20:32 RenataŪselienė RenataŪselienė

Aš visą gyvenimą buvau kavos fanatė. Man nei viena diena negalėjo prasidėti be stiprios kavos, kurios aromatas pasklisdavo po namus. Atrodo, kad nei akys, nei kūnas neprabunda, kol negauna guršnelį to švelniai kartaus skonio.

Bet po to, kai mano gyvenime atsirado mano vyras, atradau ir arbatas. Nes jis jas dievina. Ypač vakarais. Neskubanakt, ilsintis- karštos arbatos puodelis jam atgaiva po sunkios darbo dienos. 

Atradome šią nuostabią Skonio ir Kvapo arbatą 12 priežasčių. Kiekviena savito skonio, savito kvapo. Bet visos nepakartajamos. Ir toks simbolinis pavadinimas priverčiantis susimąstyti su kuo seniai buvai susitikęs, ką seniai kalbinai ir ko pasiilgai.

Gerdama ir dėliodama prisiminimus susivokiau, kad gyvenimo tempas pašėlęs. Visi kažkur lekiams, skriejam, skubam ir skaičiuojam minutes. Kartais norisi tiesiog sustoti ir pasimėgauti ta akimirka, kuri yra čia ir dabar, be lekimo, be planavimo, be griežtos dienotvarkės. 

Linkiu sau ir visiems šiais metais pasisemti kuo daugiau tokių minučių, kurios privers neskubėti, prisėsti ir rasti jei ne 12, tai bent vieną priežastį pamatyti tą ar tuos, kuriuos vertiname, mylime ir pasiilgstame. Lai tai būna ne tik šeima, bet ir draugai, seniai matyti bičuliai, ar tiesiog kaimynai.

Gražių metų :)