Susipažinkime :)

Susipažinkime :)

06. Jun 2021, 11:27 Chipmunks Chipmunks

Sveikos, mamytės!

Noriu prisistatyti ? esu pedagogė, darželio auklėtoja, darželio įkūrėja ir steigėja, mokyklos mokytoja, studentė ir vienos mažos (4 metų) gražiausios pasaulyje dukrytės mama :)) šiuo metu skaičiuoju paskutines savaites iki gimdymo :) 

Prieš 4 metus sugrįžau į Lietuvą po 7 metų emigracijos. Emigracijoj susipažinau su savo vyru (internetiniam portale), grįžom jau su pilvuku, dukrytė gimė Lietuvoj :) 

Emigracija nesiskundžiu, tai man suteikė begalę naudingos patirties, kitokio suvokimo, matymo už "dėžutės" ribų, skaudžių ir malonių išgyvenimų, manau, tai užaugino MANE kaip moterį, žmogų. Labiausiai emigracijai esu dėkinga už atrastą meilę... :) Kartu su vyru vystome savo darželį, nors skaičiuoju paskutines nėštumo dieneles, bet vis dar aktyviai dirbu ir veiklos nutraukti neplanuoju :) 

Esu paprasta, niekuo neišsiskirianti moteris, bet aš esu aš ir dėkoju tėvams, gyvenimui, kad esu tuo, kuo esu. Mūsų džiaugsmas turėtų pas mus rankose būti mano gimimo dieną! Tad šis gimtadienis man bus pats geriausias :)) 

Mamyčių klubą atradau dar kai laukiausi pirmagimės :) Žinote, tada kyla daug klausimų, į kuriuos norisi atrasti atsakymus :) Prie blogo prisijungiau neseniai, tikiuosi, būsiu įdomi ir naudinga :))