KONKURSAS: Mano geriausi rudens receptai
Šis receptukas gimė taip pat ekspromtu, iš didelio gailesčio gendančioms senelių rudens gėrybėms. Kai mažoji namie, surasti laiko ilgam pirago maišymui nelabai yra kada, tad tenka improvizuoti.
Šį kartą vėl pasitarnavo šaldyta tešla :D Obuoliukus nuploviau ir nulupusi supjausčiaus kubeliais. Išmirkiau saują razinų vandenyje. Vėliau ja ssuverčiau į dubenį su obuoliukais, viską apibarsčiau cukrumi ir žiupsneliu cinamono. Leidau šiekt iek pastovėti, kad išsiskirtų sulčių.
Šaldytos tešlo gabalą iškočiojau kad būtų plonesnis. Ant jo sudėjau obuoliukų ir razinų masę (taip, kad ji būtų tešlos viduryje). Viską susukau į tešlą ir lengvai patepiau kaiušinio plakiniu. Kepiau apie 30 minučių, stebėdama tešlą.