Solo latino su svajonių jaunikiu!

Solo latino su svajonių jaunikiu!

17. Sep 2014, 10:56 Gerda_M Gerda_M

Aš dar nepavargau kaifuoti nuo Solo Latino... Aš dar nepavargau šokti kiekvieną pamoką, atidavus visą širdį iki tol, kol užgniaužia kvapą. Aš vis dar kaifuoju nuo Lotynų Amerikos ritmų ir tobulo šokių mokytojo. 

Kaip minėjau, Solo Latino nuo rugsėjo pradėjau lankyti pas Artūrą Kryžių. Šis mokytojas - ne tik turi puikų humoro jausmą, negaili šypsenų ir pagyrų, tačiau ir yra tikras savo srities profesionalas, kuris idealiai veda pamokas ir užkrečia nežmonišku noru šokti. Dalyvavęs ne viename šokių projekte, Artūras sugeba išmokyti ne tik šokių technikos, bet ir plastiškumo, parodo, kaip turi šokio metu atrodyti rankos ir ką mes, moterys, per šokį turime išreikšti, ką parodyti ir ką pridengti. 

20140917100432-51899.jpg

Tiesa, įdomu tai, jog girdėjau mergaites šnabždantis, jog atėjo pas Artūrą šokti ne tik dėl jo profesionalumo, bet ir dėl to, jog šokių klube Šokiai.lt, jis yra tituluojamas svajonių jaunikiu! Žinoma, kadangi esu ištekėjusi, prie tokių kalbų neprisidedu, tačiau žinoti, kad šoki pas daugelio merginų numylėtinį, malonu! 

Pamokų privalumai: Mokytojas ne tik šokdamas rodo žingsnelius, tačiau pats nešokdamas apžiūri kiekvieną, o vėliau išsako bendras pastabas. Man labai patinka, kad gilinamės į šiuo metu du šokius - salsą ir čia čia čia. Jie abu labai skirtingi, todėl ne tik kojos, bet ir smegenys turi persiorientuoti tuo metu, kai keičiamas šokis. :) 
Dar vienas privalumas - beprotiškai graži muzika!!! Awww... :)  

Pamokų trūkumai. Įžvelgiu vieną... Kartais būna, kad kojos neklauso, matai, kaip šoka mokytojas, tačiau pačiai niekaip nepavyksta padaryti judesio tinkamai, todėl labai norėtųsi, kad mokytojas susakytų ne tik bendras grupės pastabas, bet ir prieitų prie kiekvienos, paaiškindamas, ką konkrečiai ne taip ji daro. Žinoma, kiek tai leidžia pamokos laikas. 

Po pamokos. Šokome vakar, o šiandien su drauge, kuri lanko su manimi kartu jau kalbėjome. Juokėmės, kad visą naktį lovoje dėliojome čia čia čia žingsnelius. Pasirodo, ne aš viena crazy! :)))) 

P.S. Milžiniškas sveikinimas šokių klubo Šokiai.lt marketingo vadovei Tatjanai!!!! Būk labai labai laiminga!!!! :))) 

20140917105612-90145.jpg

Čiau ;)