Šokiai: vasaros sezonas baigtas (+Kvietimas!!!)

Šokiai: vasaros sezonas baigtas (+Kvietimas!!!)

31. Aug 2014, 06:00 Gerda_M Gerda_M

Štai ir atlapsėjo rugpjūčio pabaiga... Metas tarti vasarai Iki pasimatymo ir išskėstomis rankomis pasitikti rudenį... Tykų, tamsų, šlapią, bet labai labai jaukų. Patį jaukiausią metų sezoną. 

O aš štai ir atšokau visą vasarą Lotynų Amerikos ritmais. Išmokau pagrindinius šokių žingsnius, pasisiuvau basutes ir su nekantrumu laukiu rugsėjo! 

Basutės - dailios ir gražios
Savo basučių siuvimą patikėjau MK Stilius firmai, kurie siuva šokių ir ne tik batelius. Vos per savaitę jie man pasiuvo ypatingo grožio ir labai patogius batukus, kurie man puikiai tinka, o, svarbiausia, padeda atlikti šokių žingsnelius. Su jomis net kojos lengviau kilnojasi! :)

Naujas sezonas
Naujasis sezonas - nuo kitos savaitės. Dar nežinau, į kurią grupę tiksliai eisiu, tačiau kad šoksiu su pradedančiąja drauge, tai tikrai! Kaip smagu bus dviese važinėti į pamokas ir tobulintis :)

KVIETIMAS!

Dėmesio MK mamos! Rugsėjo 5-ąją dieną 17 val. 30 min vyks ATVIRŲ DURŲ DIENOS šokiai.lt KLUBE! Visos mamos yra kviečiamos NEMOKAMOMS šokių pamokoms Jums ir JŪSŲ vaikučiams! Visos mamos, kurios ateis, bus pamalonintos ypatingomis akcijomis ir atrakcijomis!!! :) 

Visos, kurios žada valandžiukę praleisti ypatingoje draugijoje, brūkštelkit savo vardą pavardę ir tel.nr el.paštu GERDA.MOROZOVIENE@GMAIL.COM :) 

20140829102852-74851.jpg