Šimtmečio vaikų "Rudenėlio fiesta"

Šimtmečio vaikų "Rudenėlio fiesta"

25. Oct 2019, 13:42 Šimtmečio vaikas Šimtmečio vaikas

Ruduo- metų laikas, kuris sukelia daug įvairių emocijų: liūdesį dėl pasibaigusios vasaros, malonius nerūpestingų vakarų prisiminimus, jaudulį prieš artėjančias permainas, švenčių maratoną.

Pasibaigus vasarai, bei gražiai vasaros šventei "Gėlių vaikai", kiek pailsėjus naujų renginių organizavimui vėl ėmėsi Šimtmečio vaikas organizatorės. Šįkart vėl jėgas apjungėme su nuostabia dviejų vaikų mama, tinklaraštininke Mamkytė, kuri ir pakvietė kartu sukurti gražią šventę rudens proga.

Kaip ir visi renginiai prieš tai, taip ir šis buvo organizuojamas su mintimi prisidėti prie gražių iniciatyvų. "Rudenėlio fiesta" renginio, jo dalyvių bei partnerių dėka buvo ne tik sukurta graži šventė, bet ir surinkta 537 eu suma, kuri buvo pervesta tiesiogiai į Mamų unija sąskaitą. Mūsų prašymu ji bus padalinta projektui "Vienos kėdės istorija" bei mažylei Žemynai, sergančiai reta onkologine liga.

Norime pasidžiaugti, kad spalio 11 dieną net 60 mamų su mažyliais "Rudenėlio fiesta" šventės proga mielai į svečius priėmė naujai atsidaręs erdvus vaikų žaidimų kambarys Vaikų laisvalaikio centras "Katinukas", kurio savininkė taip pat augina šimtmetinuką! Čia dalyvių laukė linksmos pramogos, konkursai, vaišės, mini mugė bei partnerių dovanos.

Šventine atmosfera pasirūpino mūsų mylima Diana iš Visos Šventės, kurios dėka visi dalyviai turėjo galimybę įsiamžinti prie unikalios rankų darbo fotosienelės taip pat prašėme mamų pasipuošti rudens akcentais ir mūsų nuostabai originalių mamyčių tikrai netrūko, todėl vieną jų apdovanojome ypatingu Skanovė užtepėlių, džemų bei arbatų rinkiniu. 

Renginys prasidėjo su muzikaliu Gyvi Teatre atlikėjų padirodymu. Kaip žinia, muzika- puikus būdas įsitraukti net patiems mažiausiems, o tokio tipo pasirodymai yra puiki alternatyva animatoriams bet kuriai šventei.

Po dainų ir šokių mamos su vaikučiais persikėlė bei pasinėrė į kūrybines Maped dažų dirbtuvėles. Čia mamos galėjo drąsiai leisti pasireikšti mažiesiems pirštukams, nes dažai yra visiškai saugūs. Kadangi prašėme atsinešti drobių tai visos norinčios galėjo vaikų meninius pasireiškimus išsinešti namo prisiminimui apie gražią šventę.

Aktyviausios mamos buvo apdovanotos A-Derma bei Tiny Stars steigtais prizais. 

Taip pat renginio metu dalyviai galėjo susipažinti bei įsigyti Tiny Stars rankų darbo galvos aksesuarų bei Žiedų Skonis natūralios produkcijos.

Nenorėjome, kad dalyviai išalktų todėl pasirūpinome labai paprastais, tačiau be galo skaniais užkandžiais. Už juos dėkojame Lietuvos kepėjas šviežiai duonai, Skanovė pasakiško skonio užtepėlėms bei Hipp vaikiškoms užkandėlėms, sultims, tyrelėms. Taip pat nei vienos dalyvės nepaleidome namo tuščiomis. Kiekviena gavo po dovanų maišelį įvairių rėmėjų produkcijos. Na, o šventės akimirkas įamžino tikros ptofesionalės, mūsų nuostabios Astos Petraitės Fotografija ir Vivavi Photography 

Visa tai darome tam, kad apjungus jėgas galėtume prisidėti prie gražesnio rytojaus, kad mūsų vaikai augtų neabėjingi vieni kitiems. 

Dar ne vieną gražią šventę sukursime, tad laukiame Jūsų mūsų facebook bei instagram paskyrose❤️