Šimtmečio vaikas "Profesijos transformacija" seminare

Šimtmečio vaikas "Profesijos transformacija" seminare

08. May 2019, 21:38 Šimtmečio vaikas Šimtmečio vaikas

Gegužės 7 dieną Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje, jaukiose patalpose, rinkosi mamos su vaikučiais, norinčios išgirsti įkvepiančių istorijų iš moterų, mamų, kurioms teko patirti profesijos transformaciją atsiradus vaikams.

Ne paslaptis, kad neretai moterys vaiko priežiūros atostogų metu sau užduoda klausimą, ar yra ten, kur turi būti, ar norėtų atsidurti kitur? Juk dažnai atrasdamos naujų talentų savyje gimsta nuostabūs dalykai, idėjos, projektai, verslai (ne tokie nuostabūs kaip pačių vaikų gimimas, kas ir yra nuostabiausi projektai❤️) ir kaip nelengva visą tai įgyvendinti. O gal ne taip ir sunku?

Nuostabios tinklaraštininkės Ieva de Sausa "Išmintinga mama- tinklaraštis apie motinišką išmintį ir džiugius atradimus" iniciatyva buvo pakviestos pranešėjos pasidalinti savo patirtimis:

➡️Lina Liubertaitė – tinklaraštininkė, modernių apželdinimo kursų Geltonas karutis įkūrėja ?

GYVA ISTORIJA: iš mergaitės komandoje iki moters versle

➡️ Jolita Duškinienė – vizažistė, grimerė, vizažo dėstytoja, šukuosenų stilistė, antakių dizaino meistrė / MAKE UP ROOM by Jolita Duškinienė / ?

GYVA ISTORIJA: pati ilgiausia kelionė: nuo proto link širdies

➡️ Ugnė Juodytė – psichologė, Mindfulness trenerė, Karjeros stovykla projekto vadovė, Galimybių Akademija bendraįkūrėja /   ?

GYVA ISTORIJA: 101 mentoriaus įdirbis arba kaip per kitus pažįstam save

Po tokių motyvuojančių pavyzdžių mums, Šimtmečio vaikas mamoms, norisi kalnus versti? 

Moterys, vaikai yra mūsų varomoji jėga, mūsų įkvėpėjai, tad nebijokime atrasti save iš naujo, judėti į priekį, būti savimi, mylėti tai, ką darote, bei daryti tai, ką mylite❤️

Su meile, 

Šimtmečio vaikas. 

Daugiau info apie seminarą galite rasti čia:

https://www.facebook.com/1729799287033417/posts/2653046224708714/