Receptų konkursas: Gaminame iš moliūgo

Receptų konkursas: Gaminame iš moliūgo

02. Nov 2017, 07:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Artėja Helovinas, skaptuosime moliūgą...tačiau jis mums reikalingas ne tik kaip šventinis atributas, bet ir kaip itin naudinga daržovė, kuri tiesiog privalo pakliūti į kiekvienos šeimos meniu.  

Anot sveikos mitybos specialistės Vaidos Kurpienės, moliūgas - tokia daržovė, kuri turėtų būti kiekvienos šeimos namuose, jei yra vaikų.

"Moliūgai tikrai vertingi ir juos galima pradėti duoti mažyliams kaip pirmąją daržovę. Paprastai ją vaikai mėgsta, nes moliūgai yra saldūs. Kuo ilgiau moliūgas stovi, tuo jis tampa saldesnis, nes daugėja cukraus. Tik reikėtų žinoti, kad prapjovus moliūgą, jį reikėtų suvartoti per keletą dienų, nes jis ima greitai gesti", - pasakojo mitybos specialistė V.Kurpienė.

20171025094631-41422.jpg

Kviečiame dalyvauti receptų konkurse ir atsiųsti blogus su tiek moliūgų receptų, kiek pačios žinote ir jūsų šeima itin mėgsta.

Patiekalai gali būti įvairiausi - nuo košių, pagrindinių patiekalų iki desertų.

Viename bloge - vienas receptas.

Aprašykite gaminimo eigą ir įkelkite kelias nuotraukas.

Konkursas truks nuo spalio 25 iki lapkričio 5 d. imtinai. 

Kaip siųsti blogą?

-Prisijunk prie www.mamyciuklubas.lt, įeik į savo profilį

-Spausk "Pridėti-straipsnį"

-Pasirink rubriką "Moterų klubas" ir žymą "Receptai"

-Parašyk tekstą, įkelk nuotraukų (tiek pagrindinę, tiek į patį tekstą) ir spausk Išsaugoti.

PRIZINIS FONDAS

Rinksime net kelias laimėtojas!

Lego Duplo originalus kaladėlių kibirėlis

 

 

 

20170822152406-43442.jpg

Natūralus "Kvapų namų" vaikiškas aliejus

20171025100225-45527.jpg

100 % natūralūs augaliniai, ekologiški, sertifikuoti ingredientai. 

Nors mes laikomės nuomonės, kad kūdikių odai reikia leisti formuotis ir bręsti natūraliai, be jokių nebūtinų, papildomų tepimų iš išorės, tačiau yra aplinkybių, kai aliejus reikalingas: kūdikių odelė yra jautresnė negu suaugusių, todėl gali greičiau sudirgti, imti niežėti, pavyzdžiui, po maudymo kietame vandenyje, sauskelnių, ir pan.

Kurdami šį KN Vaikišką aliejų mišinį, siekėme viename produkte sujungti aliejus, kurie papildydami vienas kitą padėtų odai greičiau sugrįžti į normalią būseną.

HUGGIES® drėgnos servetėlės pasirinktinai:

HUGGIES® Pure su 99% gryno vandens sudėtyje

20170518073258-59213.jpg

 

Drėgnos servetėlės suteikia mažyliui maksimaliai natūralų odos pojūtį. 65% servetėlės susideda iš natūralaus pluošto. Ši medžiaga labai panaši į medvilnę, todėl labai švelniai nuvalo naujagimio odą.

Būtent todėl HUGGIES® Pure bus puikus pirmasis pirkinys kūdikio krateliui ir ypač pasitarnaus kasdienei  mažylio odos priežiūrai. Ruošdamasi gimdymui nepamiršk jų pasiimti kartu su pirmosiomis sauskelnėmis Huggies® Elite Soft.

HUGGIES® Natural care - ypatingai mažylio odos priežūrai su alaviju ir vitaminu E

20170518073228-55432.jpg

Praturtintos Aloe Vera ekstraktu ir vitaminu E – jos ypatingai gerai rūpinasi ir apsaugo jautrią kūdikio odą nuo nepageidautinų aplinkos poveikių. Alavijas jau tūkstančius metų naudojamas kaip gydomasis augalas. Jo sudėtyje yra medžiagos, sėkmingai naudojamas vaikų odos priežiūroje, nes turi priešuždegiminį poveikį.

Vitaminas Е žinomas kaip stiprus oksidantas, apsaugantis odos ląsteles nuo ultravioletinių spindulių ir neigiamo aplinkos poveikio. Drėgnos servetėlės HUGGIES® Natural Care turi reljefinį paviršių, kuris minkštai ir efektyviai nuvalo odą.

Nuo malonaus servetėlių kvapo mažylio odelė tampa gaiviai kvepianti. Naudok drėgnas servetėles Huggies® su alaviju kasdienėje vaikučio odos priežiūroje – atlikdama rytinius ritualus ir valydama užpakaliuką, pakeitus sauskelnes.

HUGGIES® Soft Touch

20170522110644-65468.jpg

 

Huggies® Soft Touch ypatingai minkštos ir švelnios, o tai leidžia be sudirginimų nuvalyti jautrią mažylio užpakaliuko odą, losjonas, kuris yra sudėtyje, drėkina ir saugo ją. Sudėtyje yra natūralios* medžiagos, taip pat 95% vandens, tai saugo kūdikio odą. Šios servetėlės puikiai tiks kasdienei mažylio odos priežiūrai.

HUGGIES® Soft Skin su taukmedžio sviestu

 20170518073541-66468.jpg

Unikaliomis šias servetėles daro jų sudėtis: jose yra 65% biologinio pluošto, 98% - išgryninto vandens, taip pat yra taukmedžio sviesto, kuris seniai naudojamas natūralioje kosmetikoje, o dabar – ir vaikų kosmetikoje bei odos priežiūros priemonėse. Taukmedžio sviestas, kuriame yra vitaminų A, E ir F, suminkština odą, saugo ją nuo dirginimų, sudrėkina ir atgaivina, o tai labai svarbu, rūpinantis mažylio odos priežiūra.

HUGGIES® Everyday - kasdieniam naudojimui

20170518073706-50346.jpg

Drėgnos servetėlės Huggies@ Everyday ir kompaktinėje pakuotėje Everyday ON the GO turi Мoisture lock sistemą, kuri, net ir daug kartų atidarinėjant pakuotę, išlaiko drėgmę jos viduje.

Drėgnos servetėlės Huggies@ Everyday nuvalo ir atgaivina. Jos pagamintos iš natūralių sugeriančių pluoštų, tinkančių sveikai odai. Servetėlėse nėra alkoholio, fenoksietanolio ir parabenų. Hipoalergiškos ir kliniškai patikrintos. Skirtos valyti rankas ir veidą.

SĖKMĖS!